Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2022.01.15 22:05:25 (Szo) 27275. |
Simán működhetne (és működik is) nélkülem: egyszer kellett csak megcsinálni, azóta nem kér enni. Viszont többszörösen is kedves emlék nekem: egyrészt ez a legitőtállóbb munkám, másrészt az egyszerűsége miatt már önmagában is van egy múltidéző, retró-hangulata, harmadrészt pedig hát én is csak egyszer voltam fiatal, és ez pont annyi idős, mint a fiatalságom. | |
Előzmény: 27274, Joly |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2022.01.15 19:51:05 (Szo) 27274. |
Köszönet Ergának a krónikásnak, hogy az utókor számára megőrzi nekünk a régmúlt eseményeit, történéseit. Nélküle nem működhetne ez a fórum. Néhányan, akik használjuk, hálásak vagyunk neki érte. Remélem még 16 év múlva is fogok írni ide a fórumba az Illés klubbal kapcsolatos élményeimről. Erga! Egy pohárral az egészségedre |
|
Előzmény: 27272, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2022.01.15 08:59:42 (Szo) 27272. |
Nem mintha különösebb jelentősége lenne ma már, de azért megemlítem, hogy 16 évvel ezelőtt a mai napon indult útjára ez a Fórum. A klub szempontjából ez nem túl hosszú idő, különösen ha visszamegyünk egészen a Bosch-os időszakig, de ha felidézzük a 16 évvel ezelőtti daliás idők hanguatát, kiderül, hogy némi víz azért már azóta is lefolyt a Dunán: - ott ült a klubesteken Lali bácsi és Oszi bácsi - állt még a Körterem - a legelső iPhone sem jelent még meg, tehát gyakorlatilag nem voltak érintőképernyős telefonok - az őszödi beszéd sem hangzott még el - kiborulás volt, mert új csúcsra emelkedett a benzinár (275-re) - teljesen természetes volt, hogy mindent sárga csekken fizetünk - Magyarország csak másfél éve volt az EU tagja - az első kapavágás sem történt még meg a négyes metrónál és Combino-villmosok se voltak még A lényeg azonban nem változott: a zenéink akkor is a legjobbak voltak, és ma is azok. |
<< 1 >> |
|