Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.03 16:02:56 (Szo) 278. |
Azé' ezek a gépek nem zsigulik, hogy házilag ki-bebarkácsolom az alkatrészeket! Vagy ugyanilyet, vagy a következő generációs változatot érdemes venni, szóval egyetértek amúgy. Erga! Az viszont durva, hogy mozgó bicikliről hátrafelé... erre még ráadásul beírod, hogy csuklópánt nélkül... nem vagy semmi! |
|
Előzmény: 276, Zé |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.03 11:20:56 (Szo) 277. |
Értem, köszi! | |
Előzmény: 276, Zé |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.03 10:47:42 (Szo) 276. |
Na,akkor nem is kérdezem,miért nem láttunk a klubban tegnap... Ha a géppel meg voltál elégedve és főleg: hozzászoktál a kezeléséhez,kitapasztaltad, szerintem ugyanilyet vegyél,ne kockáztasd az ismeretlent. A régit pedig tedd el alkatrésznek(ami megmaradt),még jól jöhet egyszer az újhoz. |
|
Előzmény: 275, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.03 07:55:33 (Szo) 275. |
Tanácsot kérnék. Tegnap Ausztriában voltam biciklitúrán, és azt hittem, vagyok olyan laza, mint az ősmagyarok, úgyhogy a mozgó bicikliről hátrafordulva fényképeztem a mögöttem lévő társaságot. A dolog sokáig szépen is ment, egyszer azonban kiesett a kezemből a fényképező és szilánkokra törött - az objektív is. Egy Nikon CoolPix L10-es volt, amit kb. fél éve vettem, még beszéltünk is itt róla. Azon ritka termék egyike volt a mai világban, amellyel maradéktalanul elégedett voltam. A kérdés: vagyek szerintetek újra egy ilyet, vagy nézzek valami mást ebben az árkategóriában (20e)? Garancia nyilván szóba sem jöhet, mert abszolút az én határtalan lámaságom okozta a dolgot (még csuklópántot sem használtam). |
<< 1 >> |
|