Színváltás: |
|
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.10 22:32:09 (Csü) 2890. |
Jogos az észrevétel. Ha nincs a Sziget, akkor talán most én se lennék köztetek... Ott találkoztam két ős Illés rajongóval, akik felhívták a figyelmem a szeptemberi Illés Klubra. | |
Előzmény: 2888, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.10 21:46:51 (Csü) 2889. |
Egy "t" betűvel hosszabb voltam. "Ez, ami most van..." | |
Előzmény: 2888, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.10 21:44:08 (Csü) 2888. |
Köszönöm! Még egy dolgot hadd mondjak. Ezt, ami most van, ami a Szigetről/ből indult, az azóta született ismeretségek, barátságok, a klubtagság maga, csak a Szigettel együtt igaz, mert ha nem lett volna a Sziget, ma minden másképp lenne. Lehet, hogy ugyanilyen jó, lehet, hogy jobb, nem tudom. Azt tudom, hogy nem cserélném el azért az ismeretlenért. |
|
Előzmény: 2887, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.10 21:21:25 (Csü) 2887. |
Kedves Hulio ! (de hogy mi a fenének kell Téged Hulionak hívni, engem meg Jelbeszédnek, azt nem tudom, amikor mindenkinek van becsületes magyar neve. Én is csak azért választottam ezt a hülye nick-et, hogy ne lógjak ki a sorból...) Látod ettől szép a világ, hogy ugyanarról a dologról tíz embernek tízféle véleménye lehet! (ez lenne tulajdonképpen a pluralizmus, a sokszínűség) Ne is tágíts a véleményedtől ! Attól lesz a Tiéd ! A Kis Virág együttes előtt volt egy Sárga Rózsa nevű együttesem (hasonló felállásban), és a két cspattal megértem több mint száz fellépést. Engem mindíg zavart (de nagyon), hogy amikor felléptünk, akkor ott jöttek-mentek, ettek-ittak, akármit csináltak. Ilyen helyeken nem is szerettem soha fellépni. Ha én valahol éneklek, akkor elvárom, hogy rám figyeljenek. No, látod ez meg az én véleményem, amitől nem tágítok... Én sem a vita kedvéért írtam, csak hogy érzékeltessem hogy a sokféle véleménytől szebb a világ. |
<< 1 >> |
|