Színváltás: |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.16 20:14:00 (Sze) 34. |
Gratulálok! A marhához a 3 óra kell! Szerintem a titok nyitja a soknál is több hagyma, attól lesz jó sűrű a szaftja. Kedvet kaptam tőled és tegnap marhagulyást főztem. Díjazta a család. |
|
Előzmény: 33, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.16 15:30:56 (Sze) 33. |
Jó marhapörköltöt már főztem magam is, és ettem is sokszor. Nagyon jót is. Azt a fenomenális, "azannyamindenitdejóóóóó" marhapörköltöt viszont csak ettem már párszor, de főznöm most sikerült először. Hozzáteszem, túl sokszor nem próbálkoztam vele. Ez nem egy egyszerű műfaj, és nem is a pikk-pakk összedobtam valami finomat kategória. Három óra alatt lett kész, plusz előkészítés. | |
Előzmény: 31, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.14 19:56:10 (H) 31. |
Ennyire profi vagy? Vagy talán most főzted életed első marhapörköltjét? Esetleg eddig még nem ettél jó marhapörköltet? (Nem bírtam kihagyni!) |
|
Előzmény: 30, benzol |
<< 1 >> |
|