Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.08 13:05:37 (P) 3772. |
Én ezt úgy olvastam (most nem tudom hol, de megkeresem), hogy az volt a szöveg, hogy hajóval mennek és kérdezi valaki: "Miért nem a part felé tartunk sír (szőr) ?" - ezt írta át a próbákon "Miért nem a part felé szartunk tőr?" Erre a válasz "De hisz a part felé tartunk." Az illető színész minden próbán így mondta, és már mindenki be volt gazolva, hogy mi lesz az előadáson. Jön az előadás: "Miért nem a part felé tartunk sír?" - mindenki megkönnyebbült, erre a választ adó színész (aki eddig sose hülyéskedett és nem rontotta el) : "De hisz a part felé szartunk." |
|
Előzmény: 3766, hulio |
vendelin | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.08 11:30:53 (P) 3769. |
Gózon Gyula bácsi volt! | |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.08 11:22:51 (P) 3767. |
Sőt az is lehet, hogy volt, aki teljesen átírta a maga képére. De a több változat gyökere biztos, hogy egy nagy nyilvánosság előtt elkövetett baki volt. | |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.08 11:16:38 (P) 3766. |
Emlékeim szerint a "partraszartra..." örökbecsűt egy neves színészünk produkálta. Talán Gálvölgyitől hallottam, amikor mesélte az esetet. Sajnos nem jagyeztem meg, hogy kiről szól a történet, hogy a színházi próbákon végig ezzel akasztotta ki a többieket. Persze, mindig beleröhögtek a szerepükbe, és már aggódva figyelmeztették is, hogy ne tegye, mert baj lesz az előadáson. A sztoriban még az is benne lehet, hogy nem az ő szövege volt, csak folyton ugratta azt, akié lett volna. Mindenesetre a premieren így hangzott el. És lehet, hogy, aki ismeri, mindenki hozzátett valamit azóta a történethez. | |
Előzmény: 3747, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.08 09:28:06 (P) 3747. |
Ez valami régi rádióbemondós baki volt, de sokáig emlékezetes volt - nekem is a nagyszülők mesélték. | |
Előzmény: 3743, hulio |
<< 1 >> |
|