Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 23:13:43 (Sze) 4944. |
A Jávorszky-Sebők: A magyarrock története 1. c. könyvet egy ültő helyben elolvastam, s mivel a szerzők azt kérik az előszóban, hogy ők sem tévedhetetlenek, írjuk meg, ha hibát találunk, hát tételesen összeírtam vagy negyven hibát a könyvben, bizonyítva is, hogy mi a jó. Ezt levélben küldtem el a szerzőknek (mellesleg még megvan a gépemben) tavaly decemberben, de mind a mai napig válaszra sem méltattak... Kíváncsian várom a 2. kötetet. Zoli ! Szerintem (bár nem tudom) a XXI.SZÁZAD c. könyv témája azonos lehet a hasonló című TV műsorral, ami az RTL Klubban szokott lenni. Merthogy XXI.szd-i rock-zenéről tényleg nem lehet írni... |
|
Előzmény: 4932, G.TIBI |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 22:28:55 (Sze) 4941. |
"ELŐKÉSZÜLETBEN: A XXI. SZÁZAD CÍMŰ KÖNYV." Mármint a MagyaRock sorozaté? Hmm. Abból legfeljebb egy röplap lesz, amennyi rockzene manapság születik... |
|
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 21:07:48 (Sze) 4937. |
Én ennek a könyvnek a közvetlenm rokonát kaptam meg A Rock története 1 címmel, amiben egyértelműen nem csak a magyar vonatkozások találhatóak... 500 oldal és cska az 50-60-as évek | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 19:44:36 (Sze) 4932. |
KÖNYVAJÁNLÓ! MEGJELENT JÁVORSZKY BÉLA SZILÁRD - SEBŐK JÁNOS: A MAGYAROCK TÖRTÉNETE 2. CÍMŰ KÖNYV. 1981-től napjainkig követi nyomon a rock zenével kapcsolatos történéseket. Szerepel benne az ILLÉS és FONOGRÁF, valamint erről az alkotói körről is sok minden fényképekkel illusztrálva. ELŐKÉSZÜLETBEN: A XXI. SZÁZAD CÍMŰ KÖNYV. Ebben jelentős szerepet kap az ILLÉS zenekar munkássága. Megjelenése novemberben várható. |
<< 1 >> |
|