Színváltás: |
|
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.08 21:23:17 (K) 556. |
Kénytelen vagyok Vicuskát megvédeni, aki egyébként már jónéhány napja nem járt a Fórumon, de erre a jeles évfordulóra megérkezett. A megemlékezés azért is aktuális, mert Szörényi Levente "Elég volt" címmel kóruskantátát írt Wass Albert művére, melyet ma este a Várklubban (Magyar Kultúra Alapítvány) a születésnapi megemlékezés keretében felvételről leadtak. Én nem voltam ugyan ott, de kémeim jelentették, hogy a megemlékezést Levi is megtisztelte jelenlétével.... | |
Előzmény: 553, benzol |
Rock and Roll Rézi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.08 21:16:21 (K) 555. |
Hát igen, Albi bácsi kétségkívül maradandót alkotott, és ha léteznek irodalmi fórumok, akkor ott biztosan megemlékeztek Róla a mai napon nemcsak hazánkban, de világszerte, ahol élnek még magyarok. Jobban illik a mi fórumunkhoz az, hogy a Rock and Roll Királya, ELVIS PRESLEY is a mai napon született, ma lenne 73 éves. Emlékezzünk hát Reá! Kár, hogy 42 évesen átment a túloldalra énekelni, így sajnos nem láthattam őt koncerten személyesen, nem úgy mint Little Richard-ot, Chuck Berry-t és Jerry Lee Lewis-t. |
|
Előzmény: 553, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.08 20:41:47 (K) 553. |
Igen, vannak, de azt gondolom, hogy nem lehetséges mindenkit felsorolni itt, aki amúgy tisztelünk, szeretünk, de nem sok köze van a klubhoz. Hogy más ne mondjak, családtagjainkat sem köszöntjük itt, és még sorolhatnám. Minden napra jutna néhány, ki győzné ezt erővel? | |
Előzmény: 551 |
<< 1 >> |
|