Színváltás: |
|
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.28 20:06:15 (K) 751. |
erga - Porcupine Tree nem ismerem, Sabbath zeneileg nagyon tetszik, Iommi gitározása király szövegileg és hangulatában viszont távol áll tőlem, Cseh Tamás - nem szeretem, nekem a magyar valóság inkább Illés, P Mobil, Beatrice, Opeth - csak pár dalt hallottam ennyiből nem merem megítélni | |
Előzmény: 655, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.21 19:00:44 (K) 655. |
Nagyszerű. Mondanék még pár nevet, velük pl. hogy állsz? Opeth, Black Sabbath (Iommi), Cseh Tamás, Porcupine Tree. Csak így összevissza néhány. | |
Előzmény: 653, ummagumma |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.21 18:53:43 (K) 653. |
igen erga jól érzed - használtam néhány más nicket is az elmúlt 9 évben - de többértelműségük miatt nem mindenkinél ért célba - néhányan félreértették (pl Pompeii, Zabriskie, Eugene) aztán hosszas gondolkodás után rájöttem, hogy az Ummagumma magyar nyelvterületen csak egy jelentéssel bír (PF) és ennél maradtam. Valóban a korai PF munkáját tartom igazán meghatározónak - és úgy vélem hogy a késöbbi korok remekművei ezekből táplálkoznak, sőt ezen öteletek lebutított egyszerűsített változatai leöntve egy kis populáris mázzal gyengébbek kedvéért - és ennek meg is lett a hatása a Dark Side-tól kezdve (világsiker, tömegsiker) |
|
Előzmény: 623, erga |
<< 1 >> |
|