Színváltás: |
|
Rock and Roll Rézi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.14 23:31:18 (Csü) 697. |
Én például a Rock & Roll-t szeretem. Benne még sohasem csalódtam. | |
Előzmény: 693, Rock and Roll Rézi |
Rock and Roll Rézi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.14 22:09:16 (Csü) 695. |
Márai Sándor pl. így ír a SZERETETRŐL: "Szeretetet lehet adni és lehet kapni. Csak egyet nem lehet: szeretetet zsarolni. S ezt legtöbbször nem tudják azok a szegények és szerencsétlenek, akik szeretetre éhesek. Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tűri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni; de a szeretet szuverén." |
|
Előzmény: 693, Rock and Roll Rézi |
Rock and Roll Rézi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.14 21:49:01 (Csü) 693. |
Van aki például szereli az autóját . Ez most onnan ugrott be, hogy volt a Queen együttesnek egy dala "I'm in love with my car" címmel. Hááát...ízlése válogatja: van aki ezt szereli, van aki azt, mindenki mást szerel. Lényeg az, hogy egymást ritkán szerelik. | |
Előzmény: 692, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.14 19:45:30 (Csü) 692. |
Hát ez a szerelem nem valami korszerű dolog! Még azt hiszik, hogy valamit (jobb esetben vkit) szerelek. Inkább szeksz,erotika, az sokkal divatosabb, jobb esetben is lááv! |
<< 1 >> |
|