Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.05.20 20:26:27 (V) 9970. |
Hadd szóljak hozzá a Koncert filmhez... kicsit... Szerintem az 1981-es koncert nincs külön, csak úgy, legfeljebb annak a rendezőnek, operatőrnek, aki felvette... Mert úgy emlékszem, az egész koncert a leendő film kedvéért került megrendezésre... erre kérte az engedélyt Koltay... a Koncert dosszié c. könyvben is erről ír... Tehát ami "A koncert" címen létezik, az maga a film! És pl. annak a koncertnek is volt egy főpróbája, és abból is van bevágás a filmben... ezt az veszi észre, aki látta a "fő" koncertet (e sorok írója is) ugyanis egészen más öltözékben is láthatók a zenészek... Vagy pl. a Koncerten nem hangzott el az Európa csendes c. dal, de a filmben igen... Levente egyedül énekli... De nem vagyok mindentudó, én csupán így emlékszem... És szerintem a Koncert film könnyen beszerezhető... pl. nekem megvan, videón... a tv-ből vettem fel, vagy tíz éve... De azóta már sokszor volt... De hát ezt Hegedűs Laci tudja a legkönnyebben beszerezni... |
|
Előzmény: 9965, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.05.19 18:18:49 (Szo) 9965. |
Valamilyen formában tuti hozzáférhető. Tavaly október 23-án pl. a Ha én rózsa volnék-ot vetítették belőle az M1-en, és a minősége is viszonylag jó volt. Meg ha jól rémlik, Koltay Gábor rendezett is egy filmet ebből a koncertből. |
|
Előzmény: 9964, zsuzsimano |
zsuzsimano | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.05.19 12:34:48 (Szo) 9964. |
Lilike:nem tudom mert nem sokszor tv-zek,de nagyon örülnék neki ha valakinek meglenne,a vőlegényemnek szeretném ajándékba.DC-ről is probáltam letölteni,ott egy felhasználónak megvolt de mire mielőtt le tudtam volna kérni eltünt és azóta sem találom |
<< 1 >> |
|