köszi! nekem is nagy élmény volt elkészíteni! de nagyjából mindent a dalnak köszönhetünk, enélkül sokminden nem lett volna. hihetetlen a dal, ahogy elég sokat hallgattam most a videó miatt, iszonyatos ahogy a két gitár állandóan szólózik a háttérben. Levi szerint is a legigényesebb zenéjű dala a Zenekarnak...
Ja írtam új szöveget a dalhoz a youtube-on, kb. azt, amivel fölkonferáltam (ill. ami kimaradt a színpadi járatlanságomból)
Erga! Föltennéd az archívumba? Mit javasolsz, avi/mpg/wmv? nagy méret (~40MB) vagy kicsi (~10MB), vagy mobilra föltehető változat (~1MB), írd meg, és hogy hová tudom feltölteni! (volt egy ilyen oldalad valahol, azt teszteltem, csak már nem emléxem, mert akkor nagyon felületesen olvastam csak fórumot...)
--
A bulit én is nagyon élveztem tegnap, pont 1 éve voltam először a klubban! Akkor is a Bojtorján volt a vendég csapat, és akkor megszerettem őket, most már majdnem kívülről tudtam a dalokat.
És a többiek is hozták a formájukat, a Dúdolók, és FG-4 - főleg a 2. rock&roll-blokk Régen voltam (júniusban) már itt... Úgyhogy most én is töltődtem!
|