Kedves Hegedűs Indián László és Gittinger Tibor!
Mi lenne nélkületek? Néha már alig várom, hogy eljöjjön a klubnap, és úgy ahogy 15 évesen egy osztályba kerülve Tibikém Te elérted, hogy ilyen „vén” fejjel is rajongásig szeressem ezeket a csodálatos embereket, egyre több emberkét oltogatok én is.
Jól halottam 02.10-én a Nagyok is eljönnek. Olyan jó érzés, hogy ezt is megszerveztétek, és néha Levente, Szabolcs és Bródy pedig többször velünk van. Most talán eljön a Lajos és Örsike is? De jó lenne! Egyszer már a Rosta Mari is eljöhetne, hogy neki is megköszönhessük a tavalyi Illés évet, mert nekem az volt, és a köszönet neki vastagon kijár. Láttuk őket a fergeteges hidegkúti főpróbán (azt is Nektek köszönhetem), Csíkszeredán kétszer is, mert a próba nekem ott is nagy élmény volt, és aztán a Sziget!!! Ez olyan öröm volt, ami „ki nem mondható”. És már nagyon várom a nyári szilvásváradi programot is, köszi, hogy azt is megszervezitek, én hálás vagyok érte. Milyen jó lenne, ha a Mesterek oda is eljönnének. „Ez csak álom, egy vallomás”, de olyan jó leírni.
|