Én is csak elismeréssel szólhatok a szervezőkről, bár a hellyel nem volt minden "gömbölyű", de a hangulat
sztem fergeteges volt, nem éreztem hogy megszakadt volna valami is, hiszen ugyanúgy együtt éneleltünk mozdultunk, éltünk a dalokkal és a fellépőkkel, amihez ők is rendkívüli módon hozzájárultak. Úgy éreztem , hogy a többszörösen is különleges estéhez méltó produkciókat kaptunk, az FG-4 különösen csodálatos hangulatot teremtett,el voltam tőlük ragadtatva. A hely szűkebbnek érződött, de azért az is fontos szempont, hogy sok új arcot is láttam, ami pozitív, tőlük nem "sajnáltam" a helyet. Az sem volt jó amikor 120-150 ember jött csak el egy klubra. Sok jó ember...... elv alapján, inkább legyen ez. Ha mindenki táncolni akar össze kell tolni inkább az asztalokat. Nekem a legnagyobb élmény volt csak nézni- mert már nem bírtam erővel a táncolást- hogy milyen fergetegesen jól érezték magukat a táncolók, de az asztalnál ülők jó része is. Szerintem ez a legfontosabb. Nekem is van ötletem : a párnákat valahogy be kéne üzemelni, vagy pótolni. Mobilabbak mint a behordott székek.
|