Milyen bátor vagy Queen-ről kérdezősködni az Illlés fórumban! Páran már rólam is tudják, hogy Queen-rajongó vagyok, de nem a fórum-beírásomon keresztül. Úgy isten igazából Brian May gitárjátéka miatt szerettem meg a Queen-t. Aztán rájöttem, hogy a Queen-es hangzáshoz a tagok mindegyikének a közreműködésére szükség volt, és mindannyian nagyon jók voltak, ki ezért ki azért. Én még '86-ban olyannyira nem voltam rajongónak mondható, hogy nem voltam ott a koncerten, de már éledezett bennem valami, mert egy-két számuk már tetszett (pl. a Hammer to fall). Egyébként légvonalban nem lakom messze a Puskás Ferenc stadiontól (akkor még Népstadionnak hívták), így az este viszonylagos csöndjében a legfelső emeletről jól kivehető volt néhány számuk. Később videóra vettem a koncertet, mert TV-ben is leadták. Szerintem keress rá a neten, hogy működik-e még Magyarországon Queen rajongók klubja, és ha igen, talán fórumuk is van, ahová beírhatsz, talán kicsit több eséllyel. "Pluto" nicknéven egyébként már beírt ide az Illés fórumba egy Queen rajongó - igaz már jó régen írt be utoljára. Én ott voltam Brian 1993-as koncertjén a Kisstadionban, kis utánajárással pólót és posztert is beszereztem, az utóbbi azóta is fenn van nálam a falon.
|