Kedves Borella!
1. Félreértés ne essék, nem az én egyéni sérelmeimet próbáltam meg elöadni. Budapesten születtem, ott nöttem fel, 24 éves koromig (a katonaságig) nem töltöttem el 2 hétnél hosszabb idöt egyfolytában Budapesten kívül. Ezzel együtt ellene vagyok Magyarország "vízfejüsítésének", amihez te is hozzájárulsz. "Ugorgassatok LE Miskolcra" (kiemelés tölem) Miskolc mihez képest van "lent" Bp-töl? Északabbra fekszik, ami pedig északon van, az "fent" van a térképen.
2. A mai magyarországi társadalmi állapotok vitatása nem ennek a fórumnak a feladata. Bizony, sokan vannak, akiknek nincs autója, de a térképröl való lehajtást nem csak autóval lehet megtenni. Ugyanúgy le lehet hajtani a térképröl busszal is meg vonattal is.
A 180 km-es távolságot nálunk sem feltétlenül autóval ingázzák, föleg a mai 14:50 SEK benzinárak mellett. Nem. Bizony, felülnek a vonatra, vagy a buszra. Miskolcra is jár IC, 2 óra alatt ott van, elfogadható standarddal.
3. A valóban páratlan értékü relikviáidat BKV-n utaztatni valóban "nem a legszerencsésebb" Meg vagyok róla gyözödve, hogy ha szóltál volna a kiállítában segédkezö valamelyik kluboschnak, szívesen segített volna. Dehát "néma gyereknek az anyja sem érti a szavát", inkább duzzogsz az elefántcsonttornyodban. "Nem a legszerencsésebb" megoldás.
Részemröl ezt a vitát befejeztem, nem méltó ehhez a fórumhoz.
Szabó Péter
|