| Nálam a slotoknál az első kérdés mindig az, hogy „ez most csak villog, vagy van benne ritmus is?”. Egy péntek este, amikor már elegem volt a hétből, egy magyar (Hungary) Discord-csatornán valaki bedobta, hogy próbáljam ki a Shining Crown-t, mert gyors pörgések mellett is követhető, mi történik. Nem vagyok nagy hősködő, szóval csak kicsiben akartam tesztelni, de kíváncsi lettem, mitől ennyire rákattantak. A böngészés közepén nyitottam meg a shining crown oldalt, és nekem az tetszett, hogy érthetően össze van szedve, mire számíts: hogyan épül fel a játék, mik a jellegzetes feature-ök, és mit érdemes figyelni a pörgetések alatt. Aztán elindítottam, és elsőre nem a „nagy nyerés” jött, hanem az, hogy nem idegesített: tiszta, pörgős, nem kellett találgatnom, mi miért történt. Volt egy csúnya lejtmenet, már majdnem kiléptem, aztán pont jött egy olyan kör, ami visszahozta a mínuszt, és még hagyott is egy kellemes pluszt. Nekem ez a fajta elégedettség: nem várok csodát, de ha egy játék ad pár jó pillanatot és nem csinál belőlem idegbeteg kattintógépet, akkor rendben van.
|