Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.02.20 16:31:48 (H) 354. |
Könnyűzenei kitekintés következik! Offnak azért nem mondanám. Kedves Speci! Mivel ígéret szép szó (s ha betartják úgy jó), álljon itt egy kis beszámoló(cska) a pénteki Beatles Klubról a teljesség igénye nélkül! Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy végül is én az elejéről lemaradtam (már ezért sem lehet teljes), csak 9 körül értem oda, a BlackBirds koncert első részének végére. Így sajnos nem láttam a megnyitót és Koltay filmjét sem. Meghát igazából nehéz is szavakba önteni az impressziókat. Na, de hát jöhet a kérdés, hogy vajon mégis milyen lehet egy Beatles Klub?! Szvsz nevéből kiindulva (értsd amiben benne van a Beatles-szó) már tehetség kell az elrontásához. Ehhez jönnek még a szervezők (Indián, Tibi és tettestársaik) meg a BlackBirds és az összetétel már magáért beszél! Nagyon otthonos volt egyébként, kellemes gyertyafényes félhomály a teremben, kis boxokkal, na és hatalmas hangulat. A BlackBirds kitett magáért ismét (láttad őket, úgyhogy tudod mire gondolok , elvarázsolták a közönséget. A 2. résznél már eszeveszett táncolásba kezdtünk, aztán szép lassan mindkenki tánraperdült, végül már alig fértünk el a parketten! Volt ott összekapaszkodás, vonatozás, minden! És ami meglepett sok embert, hogy rengeteg volt a tízen-húszonéves fiatal. Én bátorkodom megbecsülni, hogy szerintem fele-fele arányban voltunk a 40-es, 50-es korosztállyal, mondanom sem kell, hogy a legnagyobb egyetértésben. ) Az előcsarnokban természetesen volt Beatles-kiállítás is, a büfében patakokban folyt a sör-bor, egyszóval tényleg nagyon jó hangulat uralkodott, arról nem is beszélve, hogy a "kemény mag" ugye megegyezett az Illés KluBOSCH kemény maggal. )) A legközelebbi Beatles Klub pedig március 10-én lesz (azaz pontosan 1 héttel az Illés Klub előtt -el vagyunk mi kényeztetve teljesen), én azt javaslom, hogy aki igazán meg szeretné tapasztalni az atmoszférát, melyet egyesek már-már a legendás Cavern hangulatához hasonlítottak, az jöjjön el, mert ebből a pár sorból "nem jön át" a lényeg. Remélem, azért sikerült valamicskét átnyújtanom belőle. |
<< 1 >> |
|