fenomen | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.18 08:59:30 (K) 1051. |
kedves erga ! Nagyyon jólesett érdeklődésed, hál Istennek városunkban nem voltak komoly abb problémák, nagyon jól szervezett védekezés volt. | |
Előzmény: 1042, erga |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.17 22:57:17 (H) 1046. |
Sziasztok Fiúk, Lányok! Nehéz szavakba önteni azokat a szép gondolatokat, érzéseket, amik most a fejemben, szívemben s lelkemben "kavarognak". Még mindig a vasárnapi élmények (mert volt bőven ez alatt a másfél óra alatt) hatása alatt vagyok. Csak gratulálni tudok a Madách Színház művészeinek: (Mahó Andrea, Miller Zoli, Polyák Lilla, Nagy Sándor, Gallusz Niki, Feke Pál, Krassy Renáta, Barát Attila, Vágó Zsuzsa, Serbán Attila), és nem utolsó sorban Kocsák Tibornak. Gyönyörűen énekelték el a szebbnél-szebb, jobbnál-jobb Bródy dalokat. A délután fénypontját számomra mégis az jelentette, amikor a mi Tinink felment a színpadra és megajándékozta a közönséget 3-4 dalocskával: Földvár felé félúton, Csak egy nap az élet, Micimackó. Ez csak 3 tudom, de most jön a negyedik, ami még be is aranyozta az egészet, az Indián által is említett legendás Ha én rózsa volnék. Bizony, ez a dal akarva-akaratlanul is, még mindig könnyeket csal a szemünkbe. KÖSZÖNJÜK TINI! Katarzis. Mindenki meg volt hatódva. Lilike is gondolom hozzá fog szólni ehhez a lenyűgöző előadáshoz, hiszen ezt nem lehet csak úgy szó nélkül hagyni, úgyhogy nem fokozom tovább... Örülök, hogy ott lehettem. ![]() |
|
Előzmény: 1042, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.17 21:11:11 (H) 1042. |
Hali gyerekek! ![]() Utólag is kellemes Húsvétot mindenkinek! ![]() ![]() Levi! Bár, amikor teljes méretbe rakjuk át, egy kicsit kockás. Igen, ez kisebb részben az alkalmazott codec miatt van, nagyobb részben pedig attól, hogy a tunerkártyám csak 384×288-es felbontást tud. ![]() Válasz a másik kérdésedre: rajongok még (időrendben) a csillagászatért, a Szergejekért (ha ez mond valamit), az informatikáért, az autókért, a gitárokért, és alapvetően mindenért, amelyben fel vélek fedezni valamit, ami érdek nélkül tetszik. Az elsüllyedt világok nekem is hatalmas kedvencem volt anno. ![]() István! Látom, most az "mi" nicket használod - aminél persze mindenképp jobb volt az eredeti. ![]() ![]() Kedves fenomen, remélem, nem volt komolyabb probléma az árvíz miatt azon a városrészen, amerre laktok. Indián! Cseh Tamást MINDENKÉPP oda kellene szervezni, nagyon nagy kedvencem, szinte már Tinibával vetekszik. ![]() ![]() ![]() Kedves Indián, Tibi, Rózsa és a Többiek! Fantasztikus volt a vasárnapi Koncert, azt hiszem, három ujjamon meg tudom számolni, hány ehhez foghatót láttam életemben. Többet kár is írnom: aki ott volt, úgyis tudja, miről beszélek, aki nem, az pedig csak a DVD megjelenése után fogja tudni (amelynek ügyében Mentler Krisztinát majd kérjük "motiválni ![]() A Lányok aztán majd úgyis hazaérnek a nagyitól és nálam még sokkal érzékletesebben leírják, mit is gondolnak a tegnap estéről. ![]() Végül, de nem utolsósorban szeretném megkérdezni Rózsától, hogy a DunaTV pontosan mikor vetíti a vasárnap esti koncertet, és főleg: melyiket? Köszike! |
<< 1 >> |
|