Színváltás: |
|
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.04 03:20:07 (Sze) 10768. |
Az "Eljöttél" a Rost Andrea - Szörényi levente lemezen is szerepel. | |
Előzmény: 10764, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.03 22:02:34 (K) 10764. |
Szép napot mindenkinek! Most az "Ezek a fiatalok" c. film, illetve a film zenéjét tartalmazó LP dalainak utóéletéről szeretnék írni - a teljesség igénye nélkül... vagyis, nem állítom, hogy csak ezek a feldolgozások léteznek, hiszen amikről írok, azok mind megjelentek valamilyen hanghordozón, és hát tudok sok amatőr együttesről (pl. akik a klubban is megfordultak), akik játszottak a film dalai közül... És természetesen nem írtam be az Illés és a Metró együttes koncertjeit, illetve az azokon elhangzott dalokat, mert azokat nem tekintem feldolgozásnak... És ha valaki tud még hozzátenni ehhez a listához, azt csak köszönettel és örömmel veszem!!! MR. ALKOHOL - Jürgen Walter (németül) - Micro együttes - Nóri & Non Stop - Mag Judit - Stúdió 11 ELJÖTTÉL - Heaven Street Seven SZŐKE ANNI BALLADÁJA - Etrofon Zenei Társulás és Palya Bea - Koncz Zsuzsa (La ville amore) francia nyelven FÁRADT VAGYOK (Mon ciel et ma terre) - Koncz Zsuzsa – francia nyelven LÁSS, NE CSAK NÉZZ - Illés feldolgozás a „Ne sírjatok lányok” LP-n BOLOND LÁNY - Illés feldolgozás a „Ne sírjatok lányok” LP-n TA-RARADA-DAM (Le piccolo) Frederic Marian (francia kislemezen) Les Francias együttes (francia kislemezen) GYÉMÁNT ÉS ARANY - Zorán „Édes évek” c. 1985-ös szólólemezén A Verkli együttes lemezén (SLPX 17707) Ta-rarada-dam Sárga rózsa Eljöttél A bolond lány ..... legközelebb még ismertetem az Ifjúsági Magazin 1967 augusztusi slágerlistáját, ahol már jelentkeznek a film dalai... |
<< 1 >> |
|