Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.11 00:26:27 (V) 12255. |
mpg-ben szerencsére fönn van a nagy méret is, úgyhogy nem fogom szerintem föltölteni avi-ban is... de a későbbiekre nézve, ha vki esetleg nagy zip-et akarna föltölteni, esetleg beállíthatod fél óra helyett nemtommennyire, ahogy biztonságosnak érzed, hogy nem élnek vele vissza... ![]() ja, más, többször is eszembe jutott már - ha ráérsz: a css-edben (../design.php) írhatnál valamit a linkek stílusára, hogy ne kelljen külön kiemelniv (+kövér+aláhúzásos, vagy ahogy tetszik) - vagy ez macerásabb volna? (merthogy ekkor, ami linket nem olyanra akarsz, azokra egyesével kéne beállítgatod, hogy ne olyan legyen?) esetleg külön a.stílus mehet a hozzászólás linkre, most nem gondoltam bele mélyebben... |
|
Előzmény: 12253, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.11 00:06:16 (V) 12253. |
Mert alacsony az up speed-ed. ![]() |
|
Előzmény: 12252, Gábrosz <; |
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.10 23:20:23 (Szo) 12252. |
Na itt máris fönn van a klip, letölthető: http://server.erga.hu/files/Good-bye%20London/ Az .mpg a jó, nagy méret, de az nem fog fölférni az FW-re, mert ott csak 20 MB a korlát. A .AVI fele akkora méret, de az föl fog férni. (telefonos változat még nem sikerült, amit le is játszanak ![]() Viszont egy 40megásat is föl akartam tölteni, arra ezt írta ki a türelmetlen szervered, mielőtt fölmehetett volna: Fatal error: Maximum execution time of 1800 seconds exceeded in c:\AppServ\www\virtual_hosts\server.erga.hu\files\index.php on line 2 |
<< 1 >> |
|