Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.18 08:34:29 (K) 13968. |
Érdekes, én egyszer se nyertem a (S)láger rádióban.![]() ![]() Oszi! Szuper mennyiség, szuper minőség! ![]() |
|
Előzmény: 13965, Oszi |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.18 00:00:50 (K) 13965. |
Azt nem mondanám, hogy egy világ dőlt most össze bennem, hogy kiderült, nem a Shadowst hallottam akkor a Kisstadionban. ![]() A (S)láger rádió hozzáállásán viszont valahogy nem tudok csodálkozni, volt már szerencsém a szemét húzásaikat közelebbről is megismerni, amikor a jegyet nyertem a Slágerfesztiválra. Először is kezdve azzal a hülye dumával, hogy a 10. telefonáló nyer. Érdekes módon akárhányszor nyertem a Slágeren, mindig a 10. voltam, sose voltam pl. 5. vagy 6. helyezett. Gondolnak egyet, felveszik a telefont, aztán aki a túlsó végén van, az a 10. telefonáló. Aztán ha nem tudod a kérdésre a választ, megmondják, a technikusok meg összevágják, hogy úgy tűnjön, mintha tudtad volna. Meg volt egy olyan is, hogy amikor nyertem, és naívan azt hittem, hogy egy laza köszönömmel beérik, a műsorvezető hölgy beszólt, hogy nem tudnék-e egy kicsit jobban örülni? Nekem meg el kellett játszani, hogy mindjárt magam alá csinálok az örömtől, csak hogy a műsorban jól hangozzon majd. Na ezek után egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy eladtak Shadows-nak egy bandát, akinek nem sok köze van a Shadowshoz. Ettől függetlenül nem rossz a zenei felhozataluk, bár egy hét után már kívülről tudom, hogy melyik szám után mi fog jönni. Akkor tetszett igazán a zenéjük, amikor még tényleg a 60-as, 70-es évek zenéit játszották, az első pár évükben. |
|
Előzmény: 13841, Laci |
Laci | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.13 02:18:43 (Csü) 13841. |
"kísértetiesen emlékeztetett a Shadows Kisstadionbeli III.Slágerfesztiválon előadott produkciójára" írja Oszi. Erről eszembe jutott, hogy én is ott voltam azon a koncerten a Kisstadionban. Nyilván többen is ott voltunk, ezért jegyzem meg: én is azt hittem, hogy a Shadows-t fogom hallgatni akkor, de nagyon hamar rájöttem, hogy nem ők azok!!! Az eredeti Shadowsból a basszeros volt csak ott, Jet Harris, és senki más. Jetről érdemes még tudni, hogy még a hatvanas évek elején kiszállt a Shadowsból, azóta semmi köze a csapathoz!!! Jet Harris nem árult zsákbamacskát, beszélt a koncerten Hank Marvinról, Bruce Welchről, a régi közös évekről, úgyhogy a "kedves" magyar szervezők verték át a közönséget, de nagyon... Egyébként nagyon jó kis koncert volt, de sajnos nem a Shadows... Bocs, ha bárkiben is világ dőlt össze most, aki ott volt. |
|
Előzmény: 13825, Oszi |
<< 1 >> |
|