Színváltás: |
|
Guy Patterson | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.18 15:50:29 (P) 14277. |
Most olvastam a The Shades zenekar bemutatkozását. Én már hallottam róluk. Körül - belül két évvel ezelőtt játszottak a Széchenyi Kertben kb. egy éven át minden Vasárnap (ahol mostanság a Blackbirds is szokott játszani), sőt ha jól emlékszem akkor 2002-ben fent a várban is játszottak egy rendezvényen, ahol akkor még a teljes Illés zenekar is ott volt. Vicces volt, mert a fiúk előtt lépett fel Tolcsvay László Nem rossz "előzenekar" Azért remélem, hogy májusban nem csak táncos számokat hoznak. Ja és a legutóbbi Zenész Magazinban is volt róluk egy rövid bemutatkozó cikk (már ha ez a Shades ugyanaz a The Shades |
|
Előzmény: 14177, The Shades - Guitar & Rock'n'Roll Band |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.08 21:21:39 (K) 14183. |
Rögvest meg is látogattam a Shades honlapját, ahol sok-sok zene van ízelítőül, amit le is lehet tölteni.... bánatomra csak 30 mp van minden számból.... Jó lenne tudni, hol lehet a teljes zenéhez hozzájutni? |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.08 20:57:26 (K) 14180. |
Imádom ezt a zenét Na ná, hogy ott leszünk a Fonóban. Kicsit visszafiatalodunk Nagy szeretettel várunk Benneteket! |
|
The Shades - Guitar & Rock'n'Roll Band | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.08 20:01:17 (K) 14177. |
Sziasztok Illés Kluboschok! Örömmel értesítelek Titeket, hogy a következő, május 2-ai Fonóban lévő Klub-rendezvényen zenekarunk, a "The Shades" fog vendégeskedni az FG-4-es srácok mellett. Egy igazi táncos műsorral készülünk Nektek, örökzöld gitárslágerekkel és természetesen fergetes rock'n'roll dalokkal hazai és külföldi előadóktól. Zenekarunk '99 novemberében alakult azzal a céllal, hogy kis hazánkban népszerűsítsük a '60-as években oly kedvelt gitárzenét. Sokan emlékeznek még a Shadows, a Spotnicks, vagy a Ventures nagy slágereire, azokra a dallamokra, melyeket meghallva mindig kedves, régi emlékek jutnak eszünkbe. A Shades együttes elsősorban ezen gitáros "gyöngyszemekből" válogat, amelyet szívesen fűszerezünk énekes rock'n'roll slágerekkel (Chuck Berry, Elvis, Ricky Nelson, Cliff Richard, Hungária, Komár Laci...), így ezen recept segítségével mindig jól befűtünk a táncos lábú közönségnek! Zenekarunk 2007-ben Hollandiában részt vett egy nemzetközi Cliff Richard & The Shadows találkozón, ahol olyan megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy lehetőségünk nyilt a Shadows két tagjával találkozni és néhány szám erejéig együtt zenélni. A folyamatos fellépések, fesztiválok, klubbok mellett tavaly augusztusban készítettünk néhány felvételt Jánosy Béla diósdi stúdiójában is, akinek munkáját ezúton is köszönjük! Zenekarunkról további információkat, kép- és hanganyagokat találhattok internetes oldalunkon (www.theshades.hu). A Klub szervezőinek köszönjük a meghívást és ne feledjétek: a tánccipőt senki ne hagyja otthon!... Mindenkit szeretettel várunk a Fonóba május 2-án! The Shades |
<< 1 >> |
|