erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.26 09:27:52 (P) 1713. |
Bauer Katalin érdeme a munka, meg is hívtuk a Klubba. ![]() |
|
Előzmény: 1704, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 18:34:27 (Csü) 1704. |
Megnéztem az illes.lap.hu-t. Atyaisten... Mi minden van ott !? Addig nem mondok róla véleményt, amíg az első laptól az utolsóig végig nem böngésztem. Lehet, hogy naív a kérdés: lehet azt tudni, hogy ki "alkotta"? | |
Előzmény: 1701, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 13:12:06 (Csü) 1701. |
Na, itt vagyok ám. Tegnap teljesen kétségbeestem, hogy tegnap utolsó lehetőség van Tini kiállításának a megtekintésére. Sikerült elmennem. A lányommal együtt jól megnéztük, és nagyon örülök, hogy nem hagytam ki. ![]() ![]() Fontosnak tartom megemlíteni, hogy nagyon kedves volt a szolgálatban lévő személyzet. ![]() Jelbeszéd: Hogyne, megkaptam, köszönöm! Hogy micsoda egy huncut ez a természet... ![]() Ti már megnéztétek az illes.lap.hu-t? Én csak belepillantottam, hát jó sok minden van benne. Valaki nagyon belehúzott (oszt jól van). ![]() ![]() Goston: megnéztem a kompmenetrendet, aszerint 18:40-kor vagy 50-kor megy az utolsó komp (személy és kerékpár). Ha jól látom a térképeken, Tahitótfalunál át lehet menni hídon a szigetre. Nekünk az lesz a nyerő, mert most is haza kell jönnünk még akkor éjszaka. Lilike: tényleg nagyon jó lenne már egy közös nemcsak este, hanem akár egy egész éjszaka jó kis sörözéssel, fröccsözéssel. Mellesleg, ki ne szeretné a közös dolgokat, legyen az buli, fekhely vagy akár egy egyszerű ülés... ![]() ![]() ![]() ![]() |
<< 1 >> |
|