Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.17 10:44:35 (Sze) 17061. |
"mert az a korosztály, aki már azt sem érti, hogy lehet egy buliban hagymás zsíros kenyeret fogyasztani (pedig de jó volt)." Tényleg vannak ilyen embere, akik ezt nem értik?! Pedig annál nincs jobb.... |
|
Előzmény: 17058, Hilda |
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.17 10:36:55 (Sze) 17059. |
Rendben, vállalom Pelikán elvtárs szerepkörét és igazolom, hogy mindketten ott voltatok (és még sokan a klubból). | |
Előzmény: 17058, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.17 10:21:12 (Sze) 17058. |
Kedves Bálint! Mi még nem "ismerjük" egymást , csak itt beszélgettünk, ezért is történhetett meg ez a kis félreértés. Az ABSZ-t várva Kispesten a Zsófival mi is üdvözöltük egymást a szinpad előtt. Még sem kicsi a világ? Természetesen tanuk nélkül sem kételkednék a szavaidban. Be kell vallanom bambit nem ittam. Az asztalokon láttuk az üvegeket és mire "felébredtünk" és megtaláltuk az árusitás helyét, már elfogyott. A lányomnak is hoztam volna, mert az a korosztály, aki már azt sem érti, hogy lehet egy buliban hagymás zsíros kenyeret fogyasztani (pedig de jó volt). Kiváncsi lettem volna a bambihoz mit szól |
|
Előzmény: 17056, Bálint |
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.16 22:14:08 (K) 17056. |
Hilda, kedves, kint voltam Kispesten, tanúként idézem Zsófit, aztán az ABSZ-ből külön is Szilvit és Andrást (pár szót váltottam velük). Lehet, hogy annyira lekötött a fellépés, hogy útközben nem figyeltem eléggé, így nem botlottam bele a Bambi-árusba se oda, se vissza. Te ittál? | |
Előzmény: 17053, Hilda |
<< 1 >> |
|