Színváltás: |
|
The Shades - Zoli | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.10.11 22:02:07 (V) 17648. |
Köszönet a péntek esti pesti klubnapért. Szerintem klassz volt (bár nem voltam jelen a végéig). Némi feszültséget én is éreztem, de ennek sokféle oka lehetett. A hangosítással kapcsolatban feltűnt egy-két dolog, de az ilyesmi sajnos előfordul. Remélem, és elvárom, (ha szabad ilyet mondani) hogy Guy Patterson a novemberi The Shades koncertet követően is ilyen kemény hangvételű kritikát ír majd. Ha nem teszi akkor mi (a zenekar) fogjuk megkritizálni magunkat. Kata és a Phoenix/Echo kitettek magukért, aranyosak voltak (de persze én elfogult vagyok Sajnos a hatvanas évek klubhangulatával esélyem sincs összehasonlítani a hangzást és a hangulatot, lévén akkoriban még pajzán gondolat sem voltam. Az élő zene viszont éppen attól élő, hogy nem úgy szól egy az egyben mint a lemez. Emellett még a legnagyobb előadók lemezein is akadnak szövegtévesztések, pontatlanságok vagy mellényúlások (pl: Beatles, Rolling Stones, Swinging Blue Jeans, Shadows stb.), de pont ettől (is) klassz és van lelke ezeknek a daloknak. Legalább nem olyan steril mint sok mai "agyonkvantálteditáltkompresszáltsatöbbi" felvétel - persze ez csupán a személyes véleményem -. Oké, akadt egy kis pitty-putty itt-ott a buliban (Johnny B Goode), de előre szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy az a novemberi Shades koncerten is tutira lesz. Így szeretném már most előre bocsátani, hogy a hibákat fölfedezők között értékes nyeremények kerülnek majd kisorosolásra. Pl: a nyertes cipelheti a legnehezebb erősítőt stb. ) Mindent egybevetve én nagyon jól éreztem magam...főleg miután Kata lejött a színpadról és végre odaült mellém!! |
<< 1 >> |
|