Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.11.06 16:14:46 (P) 17760. |
....háááát...... igazad is van, meg nincs is... Ugyanis (kevesen tudják), a Sztár Rádió lényegében egész nap számítógépről ment... még a hírek is... éppen ezért nem dumáltak benne össze-vissza, nem nyeherésztek a bemondók a saját hülyeségükön... hírek volr ugyan óránként, de nem egész órakor, szóval valóban olyan volt, mintha egy CD-t hallgatott volna az ember... nekem a "varázsa" abban állt, hogy véletlenszerüen jöttek a számok, és pl. a munkahelyemen, ahol a kolleganőmmel egymással szemben ülünk, amikor elkezdődött egy szám, mindig "teszteltem", hogy: - Na? Ez kicsoda? Most aztán nem lesz, Illés, Metró, Omega, de még Piramis sem..... és nem lesz se Beatles, se Bee Gees, se semmi... ui. ma már CD szólt az irodámban... |
|
Előzmény: 17747, Az Utolsó Európai |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.11.06 10:46:50 (P) 17748. |
Ez nem így van! A rádióhallgatásnak kultúrája meg varázsa van. Nem beszélve arról, hogy a SZTÁRFM-en olyan dalok is szóltak, amik nekem nincsenek meg. És nem is lesznek, mert eredetiben nem veszem meg, letölteni meg elvből nem töltök. De még ha nem is érdekelne a dolog, a trend az, ami megrémít. |
|
Előzmény: 17747, Az Utolsó Európai |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.11.06 10:06:02 (P) 17747. |
Ugyan már... Csöppet sem kell megindulni ezen. Eleve minek rádiót hallgatni, ha van CD is? USB csatolóról nem is beszélve... Egy 16 gigás pendrive-ra felköltöztethető a 60-as/70-es évek zenéjének krémje, és onnantól kezdve el lehet felejteni az összes mesterséges zajkeltést az éterben. | |
Előzmény: 17746, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.11.06 09:57:54 (P) 17746. |
Ez most komoly?? Régen, amikor indult nagyon szerettem a Slágert. Aztán elkurvult, már nem hallgattam annyit, átálltam a SZTÁRFM-re. Most, mikor majd megszűnik a Sláger, úgy voltam vele, hogy egye fenyő, nagyon gáz a dolog, de már úgysem hallgattam...és akkor most már a SZTÁRFM sem a régi??????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Előzmény: 17741, Jelbeszéd |
<< 1 >> |
|