Köszi az infót Neked is meg Hildának is... közben böngészgettem a neten és a Szár FM-nél találtam egy ilyet... talán ez a dolog nyitja...
"Miskolc környékén a 103 MHz-es hullámhosszon hallható a Sztár FM rádió, a korábbi NONSTOP Rádió rádió helyén. A megújult körzeti kereskedelmi adó ugyanolyan zenei világot kínál, mint a budapestiSztár FM, azaz a nyolcvanas évek slágerei mellett olyan populáris és mai dalokat is játszanak, amelyek közül számosat eddig egyik rádió sem vállalt fel. A Sztár FM (FM 102,1; FM 103) értékesítését- a Híd Rádió Rt.-vel kötött szerződés alapján - a Juventus Média Kft. végzi, ami így egy újabb branddel gazdagodott, hiszen eddig a Juventus Rádiót, annak hálózatát, valamint az uno.hu internetes portált kínálta. A Juventus Média a korábbi Juventus Kft. névváltoztatása után jön létre.
A Juventus Média a Sztár FM-re számos kedvezményes csomagot dolgozott ki, sőt a két rádió egyidejű használatával közlésük szerint jelentős reklámköltség takarítható meg. " ... bár ez még egy régebbi információ...
Vagyis más szól az egyiken és más a másikon! Én dr. Borosról soha nem hallottam... sőt... a 102.1 nekem be se jön, csak valami sistergés...
De ami a legfőbb bánatom (és ezt csak az tudná megerősíteni, aki a 103-at tudja hallgatni, hogy ezen történt óriási stílusváltás!) hogy november 1-től már nyoma sincs a "mi zenénknek" ...
|