Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.07 22:03:34 (H) 18002. |
Hogy mindenki értse a köszöneteteket , most már elárulhatom , hogy a Mikulás napi meglepetés buli a házamban volt ( remélem sikerült hozni a KŐRTEREM hangulatát) Felléptek : Németh Oszkár zenekara ( Oszi mondta a nevüket , de elfelejtettem , azaz még nem tanultam meg BOCS ) nagyon jó hangulatot teremtettek magyar és külföldi slágerek értő tolmácsolásával , de nekem legjobban a kezdő "Road to Hell" tetszett Chris Rea-tól. A következő fellépő a MIEZ volt , hozták a szokásos (szívmelengető) miskolci hangulatot ( az új "basszer" is nagyon jó ) a kedvemért zárásként "A lány és a csavargó" is elhangzott , pedig Norbinak elszakadt egy húrja. A harmadik zenekar : Bárió és a Cafe Heroes volt , honlapjukból idézve "forró rigmusokkal és laza latiny-bluesy-jazzy dalokkal :Light my fire, Drive my car , Besame mucho , Livin la vida loca " stb kényeztettek bennünket. Aztán az est tetőzéseként az ECHO : Varannai Pista "búgta" , hogy " Gondolsz-e majd rám " és " Egy cserép kaktusz " MINDEN FELLÉPŐNEK KÖSZÖNÖM , ÖRÖK HÁLÁM !!!! Pomázi Zolinak jobbulást ( Ő is fellépet volna , csak "megbetegült" ( és köszi a hangosítást) Seres Jánosnak és Szegedi Istvánnak köszönjük a fuvarozást. Feleségemnek , hogy segített kitakarítani ! Moha és Levi sajnos nem tudtak eljönni , de SMS - ben jó szórakozást kívántak , hasonló kedves SMS-t kaptunk az FG-4 együttestől is.( kár hogy nem tudtak eljönni) A "kluBOSCH" csapatnak köszönöm , hogy megbíztak bennem és anélkül , hogy tudtak volna a helyszínről és a fellépőkről bizalommal vásárolták meg a jegyeket , amiből tudtam a költségeket fedezni (hangosítás , fuvarozás stb,) Ketten ! sajnos korán elmentek amit őszintén sajnálok ! |
|
Előzmény: 17997, Goston |
Myki | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.07 06:08:06 (H) 17999. |
Mivel nem szeretném túllicitálni Goston írását, mert minden lényeges dolog benne van, csak annyit, hogy köszönjük a tegnapi szép napot! | |
Kárpátiék lánya | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.06 21:49:07 (V) 17998. |
Csatlakozom én is Gostonhoz: Nagyon köszönjük ezt a csodálatos napot. A vendéglátást, a sok meglepetést,és a TÉLAPÓ ajándékait. | |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.06 21:19:41 (V) 17997. |
Indián! Jól sikerült a meglepetés, köszönjük a háziaknak és a résztvevőknek! Mind a négy zenekar kiválóan játszott, jó buli, jó zene, jó kluboschok! |
<< 1 >> |
|