Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.23 00:33:23 (Sze) 18190. |
No erre még válaszolok , aztán "pihi" A beszélgetés (bejelentés) id.Gyuri részéről , Tibinek és nekem , múlt hét szombaton - 12-én - volt , vártunk , hogy hátha "megnyilatkoznak" és miután egy hétig nem történt semmi úgy döntöttem , hogy tájékoztatom a baráti kör tagjait , hiszen Őket képviselem lassan 20 éve , mert így találtam korrektnek.Természetesen előtte a bejelentésemet szó szerint egyeztettem G.Tibivel és Ő csak egy kicsit tiltakozott , hogy várjunk esetleg 30.-áig de meggyőztem , hogy felesleges húzni-halasztani , hiszen a régi barátok előtt nem illik titkolózni és nincs is ezen semmi titok , már így is túl ragozzuk , részemről le is zárnám. 30-án remélem részt vehetek egy jó bulin - számomra ez a lényeg - aztán irány a 2010-es év. |
|
Előzmény: 18189, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.22 23:48:37 (K) 18189. |
Talán mert megelőzték őket? Talán személyesen szerették volna, talán máshogy? Egyébként amennyiben ők hozták a döntést, rajtuk áll(t volna) hogy mikor és milyen körülmények között jelentik be. Fogalmam sincs amúgy, csak találgatok. |
|
Előzmény: 18187, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.22 23:19:02 (K) 18187. |
..és egy költői kérdés (bár ez nem tőlem származik , csak néhány baráti kör tag tőlem kérdezte , de engem is érdekel ) , az FG-4 honlapján , miért az alábbi "legfrissebb" hír : # Indul az ILLÉS KLUB! 2009. szeptember 11-én, pénteken ismét felcsendülnek az ILLÉS és FONOGRÁF slágerek a belvárosi Aranytíz Művelődési Központban. Bővebb infó a "KONCERTEK"-nél. # FG-4 PÓLÓK! Mától rendelhető a zenekar e-mail címén FG-4 póló! Méretek: XXL, XL, L, M, S Szín: fekete Ár: 2200 Ft Átvehető: koncerteken vagy utánvéttel Miért nem ŐK tájékoztatnak Benneteket a döntés hátteréről ? A honlap fórumán is elég régi az utolsó bejegyzés , pont Tőled : Lili 2009-09-23 11:07:32 1088 Az m2-n tegnap késő este, olyan fél 12 körül volt egy sorozat (gondolom, hogy az) Magyar Pop volt a címe, és a ′70-es ′90-es évekből különböző előadóktól mutattak be 1-1 dalt koncertfelvételen. No, és Tolcsvay Lacitől a Macsó dal is volt |
|
Előzmény: 18182, Lilike |
<< 1 >> |
|