Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.14 14:23:52 (Sze) 2020. |
Svédasztal! Ugye nem haragszol, hogy a NOcoMMent kérdésedre nem reagáltam, de én meg ezzel voltam "mégúgyabb", mint Te a Corvinával... |
|
Előzmény: 2017, svédasztal |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.14 13:46:50 (Sze) 2017. |
Gratulálok ergának és Lilikének a helyes megfejtéshez. Lilike említette a Fonográfot, erga felsorolta a zenekar tagjait. Mindketten megfejtették a betükód titkát. Hogy melyik zenekarban játszottak elötte, az talán kicsit nehéz kérdés. Tehát: A NOcoMMent zenekar a Fonográf "jogutódja. Felállás: Németh Oszkár - dob (Sakál Vokál, Tolcsvayék és a Trió, Fonográf) Móricz Mihály - gitár, ének, szerzö (Sakál Vokál, Tolcsvayék és a Trió, Fonográf) Anti Tamás - gitár, szájharmonika, ének, szerzö (Bojtorján) Bartha Tibor - pedal-steel, hegedü, billentyük, vokál (Bojtorján) Födö Sándor - basszusgitár, ének (Rokka) A NOcoMMent Acustic Band a zenekar "különítménye" A három gitáros (Anti Tamás, Födö Sanyi és Móricz Misi) unplugged felállásban játssza a legendás Fonográf-dalokat, a nemsokára szintén legendás NOcoMMent-dalokat, angolszász dalokat ebböl a stílusvilágból. Az ABSZ zenekarnak hasonló a hangzása. Ha jó zenét akartok hallani, feltétlenül menjetek el. A hely a régi balatoni úton van kb 1,5 km-re Diósd után. Én sajnos nem tudok ott lenni, de lélekben ott leszek. Jó szórakozást! |
<< 1 >> |
|