Színváltás: |
|
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.07.07 13:52:17 (Szo) 22389. |
http://www.youtube.com/watch?v=dExXMT7iUXk&feature=relmfu Rockfogyatkozás (1988) Ha még nem volt belinkelve, de ha igen, akkor is: Lehet nosztalgiázni! A legritkábban látott archív pillanatok, sajnos rövidek nagyon, a 60-as évek csemegéitől a miskolci popfesztiválig minden... Az igazság az, hogy ebben a filmben pedig eredetileg én is szerepeltem volna . Bocsánat, hogy e rocktörténeti csemege kapcsán egy személyes emléket idézek fel. Szüleim elől titkoltam, hogy megkeresett Árvai Jolán, majd úgy mint annak idején a Koncz-rajongásomról szóló Ifjúsági Magazin cikknél, a legjobb barátnőmnél rendezkedtünk be a felvételre, gyűjtemény-cipekedéssel, nagy izgalommal, mindenki más elől titokban tartva. Marha nagy felhajtás volt, filmesek, kamera, nyüzsgő stábtagok lepték el a szobát. Le kellett heverednem a díványra a sok Koncz Zsuzsa kép közé és válaszolni a rendező-riporter kérdéseire, valami iszonyat, mennyire izgultam. A vége az lett, hogy pár másodperc került be mindösszesen a filmbe és az is csak a Koncz-lemezborítóimról (a film vége felé). Hát így maradtam ki a rocktörténelemből. Árvai Jolán sajnos fiatalon meghalt, ki tudja, lapulnak-e valahol a kivágott filmdarabok vagy már az örök enyészeté mind... |
|
Előzmény: 22376, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.30 19:43:59 (Szo) 22376. |
Néhány órája a TV2-n Hosszú Lajos barátunk volt látható, egy mostanában felkapott, lakásokat csillogó-villogóvá varázsoló műsorban. Most épp ő volt az egyik szerencsés. |
<< 1 >> |
|