Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.11.04 09:56:54 (V) 23006. |
Bródyt is be akarták vinni, de gondolom valahogyan el lett intézve, mert úgy tudom, alkalmatlannak találták. | |
Előzmény: 23003, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.11.03 22:26:31 (Szo) 23003. |
„Szabolcs vonult csak be. Akkor a Bródy vette át a basszgitárt, mert gitárosnak elég voltam én is.” - idézet Levitől a csatolt cikkből. Mely években hiányzott Szabolcs az Illés együttesből a katonaság miatt? Ez idő alatt gondolom az Illéséknek nem is jelent meg lemezük. De ha írtak is dalokat, melyik dal az, ahol Bródy játszott basszusgitáron? ![]() „Kétszer voltam kopasz életemben.” énekli Szabolcs az „Az ész a fontos, nem a haj” című dalban. Úgy tudom, ez a katonasági élményeire utal. Különös dolgok ezek, amikről most olvastam a cikkben. Az együttes többi tagját nem akarták bevinni katonának? Itt elsősorban Bródyra gondolok, aki nélkül ugyanúgy nem ment volna a szekér, azaz Illés szekere. ![]() |
|
Előzmény: 23002, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.11.03 20:08:56 (Szo) 23002. |
Nyugodjon meg, Szörényi úr, maga nem lesz katona! Ritka pillanat, amikor Szörényi Levente magától szólal meg, most viszont Komár László egykori együtteséről, a Scampolóról szóló cikkünk, valamint egy véletlen ráébresztette, hogy az Illést milyen technikával próbálta szétverni a hatalom. Megtudhatjuk azt is, hogyan fonódott össze a sorsa a Scampolo legendás gitárosával, Faragó "Judy" Istvánéval, hogy a magyar rocktörténet egyik legfontosabb együttese milyen nüanszoknak köszönhetően nem esett szét, és hogy szerinte miért neheztel rá néhány régi zenésztárs. http://www.quart.hu/quart/interju/20121101-szorenyi-levente-interju-hogyan-akartak-szetverni-az-illest.html |
<< 1 >> |
|