Színváltás: |
|
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.03.01 08:52:16 (P) 23629. |
Igazad van! Azonban nem csak a szerzö, hanem mi is rászólgáltunk egy szerzöi lemezre! Már várom, hogy meghallgathassam! Misi! Boldog születésnapot! |
|
Előzmény: 23628, ummagumma |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.03.01 00:30:32 (P) 23628. |
nagy nagy öröm Misi már régen rászolgált egy szerzői lemezre |
|
Előzmény: 23626, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.02.28 21:50:32 (Csü) 23626. |
Sok szeretettel köszöntjük MÓRICZ MISIT 65. születésnapja alkalmából! Isten éltessen sokáig! Jó egészséget, alkotómunkát és sikert kívánok az egész Illés Klub nevében is. Galla Miklós - Éljen Móricz Mihály: http://www.youtube.com/watch?v=qEtfVt-2Ttk A felvétel 2008. március 7-én készült az Illés Klubban. Erre a jeles napra készült el AZ ELSŐ SORBAN ÜLT MÓRICZ MIHÁLY SZERZŐI VÁLOGATÁS CD-je 1973-2008. 1. Az elsõ sorban ült - Fonográf együttes 2. Te meg én - Koncz Zsuzsa 3. Drágám - NOcoMMent együttes 4. Visszatérés - Fonográf együttes 5. Zöld szemem kék - Koncz Zsuzsa 6. Kérlek, jöjj velem - Tolcsvayék és a Trio 7. Szegény kisfiú panaszai - Fonográf együttes 8. Vöröshajú lányok - Halász Judit 9. Nincs út hozzád - NOcoMMent együttes 10. Menjünk gyerekek - Fonográf együttes 11. Unom a sok mesét - Koncz Zsuzsa 12. Pista bácsi - Peremartoni Krisztina 13. Zöld sárga rózsa - Fonográf együttes 14. Valamikor gyerekek voltunk - Koncz Zsuzsa 15. Mûkritika - Fonográf együttes 16. Hajnal - Zalatnay Sarolta 17. Örökzöld holdfény - Koncz Zsuzsa 18. Vihar elõtt - Fonográf együttes 19. Nekünk újra szállni kell - NOcoMMent együttes 20. Lökd ide a sört - Fonográf együttes 21. Móricz Mihály - Galla Miklós Válogatás CD érdekessége, hogy 2 felvétel - Koncz Zsuzsa: Te meg én és a Galla Miklós: Móricz Mihály című dala - ezen a hanghordozón jelenik meg először. A lemezborító a Hírekben! A lemez forgalmazásával kapcsolatos információk a jövő héten. Fonográf együttes: Az első sorban ült 1976. http://www.youtube.com/watch?v=giKNljrcHxA |
<< 1 >> |
|