Színváltás: |
|
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.12.02 22:18:05 (H) 24857. |
Nem hiszem, hogy azért nem játsszák Zsuzsa dalait, mert politikai tartalmúak... mást sem játszanak, ami értelmes. Persze szinte mindennek van politikai tartalma, főleg, ha a másik rendszerben keletkezett. Végül is a Bartókot még lehet hallgatni, azon normális dolgokat is adnak legalább. Egyszer hallottam ott valami nagyon durván jó orgonaversenyt, csak sajnos nem emlékszem a címére, különben már rég megkerestem volna... A többi rádióról inkább nem beszélek. Zsuzsa szerintem Tinivel tud nagyon egyetérteni. Valamiért úgy érzem, hogy őt igazából Tini találta ki, pont a szövegei miatt. Nyilván Zsuzsának is erős egyénisége lehet - én nem ismerem - de szerintem Tini nagyon sokat tett azért, hogy Zsuzsa most ott van, ahol van. Nélküle talán rég fel is hagyott volna az énekléssel, vagy talán teljesen érdektelen dolgokat csinálna. Persze tisztelet neki is ezért, nem akárki érte azt el, amit ő! Ha minden jól megy, mi is ott leszünk a koncerten! |
|
Előzmény: 24854, Kisvirág |
Kisvirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.12.02 21:07:55 (H) 24854. |
Sziasztok! Először, sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a dedikáláson, de az nap volt a Miklós Tibi emlékest az Operettben! Lejátszani nem tudom B.Tóth Laci féle interjút Zsuzsával, mindig megáll. A harmadik csak egy kérdés: nem lehet hogy a rádiók azért nem játszák Zsuzsa dalait, mert nagyrészt politikai dalok és nem merik felvállalni a polotika miatt, mert lehet, hogy akkor megbüntetik őket, vagy megszüntetik az adót? Ill. egy utolsó kérdés? Zsuzsa nem terbvez még valahol Budapesten dedikálást? Tényleg a Láng Tékában miért nem? vagy az Illés klubban? vagy majd egyszer ha kisebb helyen fellép? Köszönettel: Adrienn |
<< 1 >> |
|