Színváltás: |
|
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2014.12.29 15:00:47 (H) 25539. |
Én valószínűleg a kritikus szemüvegemen keresztül néztem az előadást, és több dolog nem tetszett az előadásban. Nem akarom azoknak a kedvét elvenni, akik még nem látták, ezért most nem részletezném az indokaimat. Egyébként a közönség soraiban is azt tapasztaltam, hogy a „hatalmas” siker nem volt osztatlan. Csalódást láttam sok ember arcán és a hangjukból is kihallatszott ez. Több generáció képviseltette magát a közönség soraiban, megosztott volt a véleményük. Elismerésem a három Szörényi fiúnak és Bródy Jánosnak. Hozták a formájukat, a hangulatot azokban a blokkokban, amelyeket ők játszottak végig, és amit a közönség elvárt tőlük. Szép teljesítmény volt. Köszönöm nekik. |
|
Előzmény: 25538, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2014.12.28 23:44:26 (V) 25538. |
Hatalmas sikerrel zárták Budapesten a Beatünnepet. A sok régi dallamot újra életre keltették. Az új generáció képviselői is nagy tisztelettel játszották az elmúlt 50 év nagy slágereit. Ez a koncert is mutatja, hogy a szerzőket túlélik a dalok, és még mindig van aktuális mondanivalójuk. Az egész életmű egy üzenet a jelennek és a jövőnek. A Little Richard úgy szólt Levente torkából, mint régen. Az utolsó szám a Miért hagytuk, hogy így legyen című dal volt, melyben képileg is megjelentek a sajnos már "égi zenekarban" játszó tagok és ezzel tisztelegtek feléjük. Végül a Fiúk is meghatódtak a közönséggel együtt, akik állva tapsolva köszönték meg ezt Beatünnepet |
<< 1 >> |
|