Egyetértek! Igaz, hogy a legelejét lekéstem, mert a Zeneakadémiára mentem, aztán onnan elküldtek, hogy a Király utca 9.-ban lesz, ott meg semmiről se hallottak, aztán ránéztem a jegyre és láttam, hogy Liszt Ferenc tér 8. és mire oda eltaláltam, már vagy 10 perce ment a kiírás szerint, de úgy láttam, felvették, remélem, kiadják majd, a magam részéről nagyon tetszett! Bár az énekes részeket kihagytam volna, helyesebben szerintem jobb lett volna instrumentálisként az is, de így is nagyon jó volt... Viszont a Csodaszarvas szvit nem lett egy kicsit lerövidítve? És miután még sose voltam a Zeneakadémián, most láttam csak, hogy mennyire gyönyörű ez az egész terem... egy kicsit magam elé láttam régebbi korok nagy komponistáinak műveit, aztán feleszméltem, hogy ez Szörényi Levente, a jelenkor legnagyobb magyar zeneszerzője, aki méltó utódja a nagy elődöknek! Hát igen, ő már igazi klasszikus! Büszke vagyok, hogy a kortársa lehetek és hallgathatom csodálatos dalait, műveit! Természetesen az István-on is ott leszünk augusztusban és a nemsokára megjelenő könyvnek is bérelt helye van a polcomon!
Gratulálok és előre is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok a Művész Úrnak!
|