Színváltás: |
|
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.30 22:44:43 (V) 2722. |
Jajjj, most aztán nagyon lebuktam, szégyellem is magam rendesen. De ha már a szennyes kiteregetésénél tartunk, én is nagyot csalódtam Juciban, mert nem mert elaludni a vonaton attól félvén, hogy ilyen "nyitott szájjal alvós" fénykép készül róla: Aztán nem akarta elhinni nekünk, hogy Gödöllőn nem is áll meg a vonat és amikor Gödöllőn leszállt, nem akarta elhinni, hogy ez még nem is Gödöllő ... A földrajzi vitánkról meg inkább nem is mesélek, az tényleg durva - Bács(-Kiskun)almás kontra Veresegyház(a) |
|
Előzmény: 2717, dzsucee |
dzsucee | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.30 19:45:27 (V) 2717. |
szijjjjja kedves mindenkiiiiiii....váááááá...uhh...ez a 3 nap vmi überfrankóextraszuperírtórademarhára jóóó volt Ehh a fene...nem is tudom kifejezni magam,mert az a fenti hosszú szó is kevés Egyszerűen boldog vagyok,hogy magamat az Illés klub tagjának mondhatom(és ezt büszkén hírdetem a világnak is).Mindenhol jó,de legjobb az Illés kluban Egyszóval köszönöm nektek (Jah és Osziban nagyot csalódtam,mert a vonaton másodjára nem tudta megkenni szépen a kenyerét. És úgyamúgy az Ádám van rá rossz hatással,mert ő elsőre sem tudta(Bocsi Oszi,de én megmondtam,h megmondom mindenkinek) |
<< 1 >> |
|