Színváltás: |
|
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.09 11:05:55 (Sze) 2877. |
Lillukához csatlakozom az örömöm kinyilvánításával a mai nap alkalmából. Nem akarom túlértékelni, azt mondani, hogy egy évvel ezelőtt újjá születtem, de annyit mindenképpen mondhatok, hogy az a nap az életem egy nem remélt olyan új szakaszának a kezdete, amely szakasz az eddigi talán legnagyobb élmények színterévé vált. Sok mindenkiknek köszönhetem ezt, de ha a mélyére akarok ásni a dolgoknak, akkor az Illés zenekarhoz (vagy együtteshez, kinek melyik elnevezés tetszik jobban) jutok, akik az általuk kínált gyönyörön túl a tündéreik segítségével elvezettek hozzátok és saját maguk élő valójához. Köszönöm! |
|
Előzmény: 2868, Lilluka |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 22:08:57 (K) 2868. |
Most éppen a '90-es koncertet hallgatom és bizony jönnek elő azok a csodálatos érzések... Egy év elmúlt... Szép lassan elérkezünk ahhoz a dátumhoz, mely számomra nagyon sokat jelent. Bizony, augusztus 9... Életem első ILLÉS koncertje. Egy igazi csoda volt, óriási élmény. Sohasem fogom elfelejteni azt a varázslatos pár órát. -most éppen a Miért hagytuk, hogy így legyen? szól. Zoli: virágok közt Veled lennénk, hidd el- Azóta is rengetegszer elkap az a lebilincselő érzés, amit akkor és ott éreztem. Az első sorban álltunk Lilikével, ááá... Ami ennél is gyönyörűűbb, ekkor ismertem meg személyesen is a Fiúkat. Ahogy a zenéjükkel, úgy mind az Öten a bűbájos személyiségükkel is magával ragadják az embert. Levi, Szabolcs, Tini, Lajos, Zoli: annyi mindent kaptam Tőletek ezalatt az egy év alatt, hogy azt nem lehet elégszer megköszönni. Szeretetet, törődést, kedvességet... Zenétek, a dalszövegek ráébresztettek egy s másra, bizonyos gondolataimat pozitív írányba terelték... El sem hiszitek, milyen felhőtlen boldogság számunkra az, ha eljöttök a klubba. S még arról nem is beszéltem, milyen szép, igaz barátságok születtek. Jucussal a koncert után ismerkedtünk meg, pár nap múlva Gyulával (hulio), majd tüneményes családjával és most már itt a klub is, ami maga egy nagy Család. Nagyon-nagyon szeretünk Benneteket! |
<< 1 >> |
|