Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Soós Adrienne | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.02 15:14:43 (Szo) 18299. |
Sziasztok! Mi amikor ott voltunk először az Illésklubban Koncz Zsuzsi dedikáláson a végén egy-két Illés számot hallottunk csak az FG-4-től, mert utána már el kellett jönnünk. Gondolom nagyon sokan az Illésen, a Fonográfon és Koncz Zsuzsin nőttünk fel. Bár én csak a BS beli Illés koncerten voltam ott, a Népstadionba sajnos nem tudtam elmenni, csak a TV-ben néztem. Tehét én Illésen és Koncz Zsuzsin ill. Tolcsvay Lacin nőttem fel. Viszont Zsuzsi minden koncertjén voltam és remélem leszek, leszünk, remélem csinálja tovább a pályát. Ott leszünk Bródy János koncertjén is. Én csak annyit írnék, hogy "szeressük egymást gyerekek, hiszen minden percért kár." Persze a legjobb az lenne, ha még élne Illés Lajos és Pásztory Zoltán, akkor talán lenne és működne még az eredeti Illés. De mivel őket sajnos elvesztettük, becsüljük meg azokat akik az Illés dalokat viszik tovább és éneklik. Olyan szép kerek szám ez a 2010, kívánom, hogy mindannyiunk szívében végre már béke és szeretet legyen. Biztos onnan fentről Illés Lajos és Pásztory Zoltán is ezt kívánja nekünk. Az volna a legjobb, ha maradna az Aranytízben az Illés klub és játszana legalább egy hónapban 1-2 szer az FG-4. De biztos lesz egy másik hely, ami minden Budapesti számára megközelíthető lesz. Jó lenne, ha az is a belváros szívében lenne. Remélem ott majd időnként ott lesz az FG-4. Más ezek szerint február 12-én este 7-kor lesz az Illés Lajos emléknap az Illés klubban? Lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni a belépő? Köszönöm! Mindenkinek szeretetben gazdag, békés új esztendőt kívánok! Szeretettel: Adrienne |
<< 1 >> |
|