Különleges zenei est részesei lehettünk tegnap este. Jól volt összerakva a program. Anti Thomas összekötő szövegein jól szórakozott a közönség, a zenei összeállítás is egy átfogó képet nyújtott a zenekar pályafutásából. Én szívesen hallgattam volna még tovább őket. Tolcsvay László és Anti Thomas szájharmonika kettőse elképesztően jó volt, látszott rajtuk, hogy ők is nagyon élvezik ezt a fajta játékot. Bródy Tini is humoránál volt, a dalok szövege most is aktuális. Németh Oszi kezei alatt nagyon szólt a dob. Igazi, jó zenei csemege volt az este. A technika ördöge azért incselkedett a zenészekkel, mert időnként besípolt valamelyik erősítő, és ez rontott a zene élvezetén. Jól képzett, profi zenészeket hallhattunk. Kár lenne, ha befejeznék ezt a fajta zenélést. Olyan profi zenészek, mint Móricz Misi, Bartha Tibor, Anti Thomas nem hagyhatják abba csak úgy egyik napról a másikra ezt a fajta zenélést. Sokkal tehetségesebbek ők annál, minthogy ezt a tehetségüket eltegyék a sublót alsó fiókjába. Más zenekarok életében is előfordult már, hogy egy tag belefáradt, megunta és kiszállt a bandából. De attól még a zenekar él! És egy embert könnyű pótolni. Az esten jelen lévő nagy számú közönség jelenléte igazolja, hogy igény van erre a fajta zenélésre. Ha számít a véleményem, én támogatom, hogy a banda zenéljen tovább. És biztos vagyok benne, hogy más is így gondolja, aki ott volt tegnap este.
|