Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Fazék | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.01.14 12:47:50 (H) 23383. |
Sziasztok Vájtfülűek! Valami nagyon finom készül az Illés Klub konyhájában február 23.-án. Vörös Andor kedvcsinálója után, Gittinger Tibi már a "szakácsokat" is felsorolja. Profi névsor. Aki szereti ezt a hangszert annak kötelező jönnie, aki nem (szerintem ilyen nincs) annak meg azért, hogy megszeresse! Csodálatos a hangja, és nem egyszerű lelket verni bele, nem véletlen, hogy kis hazánkban, nem sok értő művelője van. Aki meg ért hozzá az java részt ott lesz az Illés Klubban, olyan zenész vezetésével, mint Tini, azt hiszem ennél többet nem is kell mondanom. Végezetül álljon itt a steelgitár himnusza kedvcsinálónak (By Bródy János) Nyolckézláb Nyolc húron és kilenc pedálon Játszom a dalt neked És néha bal lábbal pengetek A jobb kezem helyett S néha nem tudom, hogy hol vagyok És mit miért teszek Ez ám az élvezet Tíz húron és hét pedálon Játszom a dalt neked És néha jobb lábbal húzom a hangot A bal kezem helyett S néha szédülök és nincs időm Hogy levegőt vegyek Ez ám az élvezet Nyolc húron és kilenc pedálon Játszom a dalt neked És néha jobb lábbal pengetek A bal kezem helyett Szeretni kell a steel-gitárt Csak így taposhatod Ez ám az élvezet Tíz húron és hét pedálon Játszom a dalt neked És néha jobb lábbal húzom a hangot A bal kezem helyett Taposni kell a steel-gitárt Csak így szeretheted Ez ám az élvezet |
<< 1 >> |
|