Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2021.05.02 17:37:16 (V) 27015. |
ILLÉS KLUB KALENDÁRIUM ![]() ![]() ROST ANDREA A MISKOLCI ILLÉS KLUBBAN 2018. 04. 20-án egy szenzációs klubnapot hirdettek a Miskolci Illés Klubban, melynek két meghívott vendége Rost Andrea és Szörényi Levente lett volna. ![]() Már napokkal a rendezvény előtt elővételben minden jegy elkelt. Mi sem szerettünk volna lemaradni a nem mindennapi eseményről, ezért a KluBOSCHok csipet-csapata már előre lefoglalt egy miskolci panzióban szállást. Péntek reggel jött a hír Füvessy Norbitól - a MIEZ zenekar vezetőjétől -, hogy Levente sajnos betegség miatt lemondta a fellépést. Mi azért természetesen nem mondtuk vissza az utazást. ![]() Útközben is azon morfondíroztunk, hogy Rost Andrea, a világhírű operaénekesnő vajon eljön-e ennek függvényében Miskolcra. Ennek ellenére Ő nem mondta vissza és egyedül is vállalta a fellépést. Mivel jó kapcsolatunk van a MIEZ zenekarral és a Miskolci Illés Klubbal, ezért már ott lehettünk a kulisszák mögött. ![]() Már akkor jött a meglepetés, hogy a Művésznő egy nagyon közvetlen, szimpatikus kedves hölgy, aki kikerült az operavilág szigorú protokolljából. ![]() ![]() Mező Pista, a Miskolci Illés Klub vezetője sok meglepetéssel egy színvonalas beszélgetést készített Andreával. Levente betegsége miatt a repertoár megváltozott, így Vízi Viktorral - a MIEZ zenekar énekesével - adták elő a duett dalokat, a Mindig Veled című Rost Andrea-Szörényi Levente albumról. A szünet után jött a dedikálás, ahol Andreának mindenkihez volt egy pár kedves szava. Látszott rajta, hogy felszabadultan, rendkívül jól érezte magát. ![]() A műsor II. részében a MIEZ adta elő a jobbnál jobb Illés-Fonográf-Koncz Zsuzsa dalokat, melyeket Andrea a függöny mögött énekelt. Spontán többször bement a színpadra és a zenekarral együtt énekelték tovább. ![]() ![]() Andreának a sok énekléstől kiszáradt a torka és megkért engem, hogy hozzak Neki egy pohár sört. Ezt a megtiszteltetést örömmel teljesítettem és mondtam Neki, hogy sajnos a büfében csak Borsodi sört lehetett kapni, műanyag pohárban, de ezt is jóízűen elfogyasztotta. ![]() Készítettünk mi is egy pár fotót és kérte, hogy küldjem el Neki. Mondtam, hogy elküldöm Leventének és majd Ő elküldi Neki. Azt mondta, hogy megadja az elérhetőségeit. Ez a rendkívüli nap sokáig emlékezetes marad számunkra is. ![]() |
<< 1 >> |
|