Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.10 13:36:11 (Sze) 11967. |
Mi megyünk Budapestről: THJ , Indián, Goston és én. |
|
Előzmény: 11966, Jelbeszéd |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.10 08:43:27 (Sze) 11961. |
KONCZ ZSUZSA KONCERTEK NOVEMBERBEN. 02. Zalaegerszeg 07. Kaposvár 08. Hódmezővásárhely 12. Kiskunhalas 14. Pécs 15. Dunaújváros 19. Nyiregyháza 20. Szombathely 21. Sopron 27. Győr 28. Miskolc |
Fórum - Illés Klub - Ünnepek/születésnap,névnap/ | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.10 07:44:58 (Sze) 423. |
Boldog születésnapot Hoffmann Gyurinak! |
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.09 02:57:11 (K) 11950. |
A Társulat-extra ma az M1-en 21:45-kor. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.08 14:36:30 (H) 11941. |
November 9.-én a BOJTORJÁN együttes lesz az egyik vendég az FMH-ban. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.07 22:13:43 (V) 11921. |
Zsuzsa várakozáson felül jól érezte magát. Idézzük a vendégváróban elhangzott mondatát: " Ide jövök máskor is, ez jó hely." A Rockinform november közepén megjelenő számában lesz egy tudósítás a pénteki klubnapról. Mi is gratulálunk Halász Juditnak születésnapja alkalmából. Október 26-án jelenik meg új CD-je, melynek címe: SZERESD A TESTVÉRED! |
|
Előzmény: 11903, erga |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.07 18:59:28 (V) 11915. |
A Vasárnapi Hírek c. újságben megjelent az Illés klubban felvett MTI-s interjú Koncz Zsuzsával. Megtalálható: http://vasarnapihirek.hu/?page=17&subpage=2 |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.07 17:12:31 (V) 11912. |
Kedves KluBOSCHok! Üzenem Tibin keresztül, hogy pénteken jól éreztem magam Veletek. Csak a fellépés elötti néhány perc telt aggodalommal, vajon hogyan fogadjátok új színpadi produkciómat. A jókívánságokat nagyon köszönöm a zenekarnak, a barátoknak, az ismerősöknek és minden jelenlévőnek. A születésnapi ajándékital sem vész kárba. Rendkívül boldoggá tett a jóindulat, amellyel körülvettetek kedves klubtagok. Köszönöm szépen. Üdvözöl Benneteket: NÉMETH OSZKÁR |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.06 11:00:09 (Szo) 11897. |
Mahó Andrea ma este lesz a Luxor-showban az M1-en 19 órakor. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.06 10:57:46 (Szo) 11896. |
FRISS BRÓDY-INTERJÚ AZ INTERNETRŐL Bár nem cikkeznek róla naponta az újságok, de ez nem azt jelenti, hogy Bródy János már a csendes nyugdíjaséveit töltené. Az új saját lemez ugyan még egy darabig bizonyosan várat magára, viszont más előadók albumain továbbra is dolgozik, és egyik főművére, az István a királyra külön sorozatot is épített a közszolgálati tévé. A Vendégszobában kiderült még, hogy ma már inkább minél távolabb szeretné tartani magát a politikától és az is, hogy miért nem a nála sokkal idősebb lányokat preferálja. Mostanában keveset lehet hallani önről. [!zig] - Nem baj. Mivel foglalkozik mostanában? [hfzgghiiiik] - Most jelent meg Mahó Andrea lemeze, néhány szöveget írtam rá. Ezen kívül Halász Judit újabb gyereklemeze készülődik a stúdióban. Saját lemeze mikor jelenik meg legközelebb? [trewopiuz] - Erősen bíztatnak, hogy jövőre meg kéne jelentetni, de én ebben még nem vagyok biztos. Eszedbe jutott már, hogy ha lesz új lemezed, akkor nem a hagyományos csatornákon és kereskedelmi konstrukcióban kellene terjeszteni? [pepperz] - Eszembe jutott, de nem értek a terjesztéshez. Meddig óhajt a szakmában lenni még? [What] - Ameddig ki nem utálnak. Láttam a neten a Mama kérlek c. számot, amit te adtál elő. Más előadók nem ugyanazt a dalszöveget éneklik a zenére (főleg a vége). [Szolnok] - Az eredetihez képest én időközben írtam még egy versszakot, de ez csak az én előadásaimon hallható. Egy szöveg megírása mennyi időbe telik? [csajjóó] - Nagyon tud szóródni. Van, amelyik fél óra, és van, amelyik fél év. Eddig körülbelül hány lemezre írtál szöveget? [Dollinácka babba] - 60-70 lemezre, a szövegeim száma pedig kb. 500, és megtekinthető a honlapomon. Mi az, amire a legbüszkébb a pályafutásából? [fgkjdfhkj] - Az Illésre, Fonográfra, Koncz Zsuzsa és Halász Judit lemezeire, és azokra a dalokra, amelyek maradandónak bizonyultak. Ön írta az István, a király rockoperát? [Gábor17@@] - Igen, én írtam a szövegét. Az István, a király-nak nem lesz folytatása? [poelos123] - Nem, 24 évvel ezelőtt írtam, de úgy érzem, hogy még mindig aktuális. Mit szól az m1-en futó műsorhoz, ami az István, a király-ra épül? [fgkjdfhkj] - Elfogadható ötletnek tartom, és remélem, hogy a végeredmény egy jó szereposztás lesz. Mostanában számíthat a közönség új rockoperára? [Szabadhaza] - Én nem készülök rá, de remélem, hogy azért születnek újabb magyar zenés színpadi művek. Milyen viszonyban van az egykori szerzőtársakkal? Lesznek még közös munkái Koncz Zsuzsával vagy Szörényi Leventével? [Smica2] - Koncz Zsuzsával egészen biztosan, de Leventével sincs kizárva. Leventével jóban vagytok? [Kaktuszvirága@] - Kiegyensúlyozott, udvarias viszonyban vagyunk. Lesz még valamilyen felállásban Illés-koncert? [srácmc] - Azt hiszem, hogy nem lesz. Illés Lajos halála óta úgy gondoljuk, hogy az Illés zenekar már nem koncertezhet többet. Volt valami a fiatalkorában, amit az Illés miatt hagyott félbe és később még visszatért hozzá (tanulmányok, nagy tervek)? [Smica2] - Még az egyetem előtt kerültem be az Illés zenekarba, és '69-ben lediplomáztam, de utána már a zenélésen kívül más munkaviszonyom nem volt. Mi volt a legrosszabb élménye az Illés zenekarral? [Szabadhaza] - Erre nem tudok mást mondani, csak azt, hogy a Zoli és Lajos halála. A hatvanas évek derekán azt mondtad, hogy majd még 60 évesen is ti fogjátok uralni ezt a szakmát. Igazad lett? Hogyan látod? [fgkjdfhkj] - Nem hiszem, hogy ezt mondtam volna. Akkoriban úgy gondoltam, hogy aki 30 éven felüli, az nem lehet normális, most már tudom, hogy a 30 éven aluliak is lehetnek hülyék. Hogy érzed, lesz még igazán dübörgő, hangos koncert a pályádon? [pepperz] - Nem vágyom rá. A saját dalai közül melyik a kedvence? [EA-hmm] - Több is van. Általában azok, amelyeket a saját előadóestjeimen játszom. Zenészként hány év a nyugdíjkorhatár? [Szabadhaza] - Az attól függ. Ha énekes vagy, vagy fúvós hangszeres, akkor korábban mehetsz nyugdíjba. Mennyi a nyugdíja? [csajjóó] - Még nem vagyok nyugdíjas. Tegezhetem? [Gábor17@@] - Persze. A fél országgal szevaszban vagyok. Van kedvenc gitárja? [daq_DGRW] - Van egy, amit otthon használok, és van egy másik, amivel koncertezni szeretek. Kedvenc hangszermárkája? [Szabadhaza] - Nem a márkától függ a hangszer minősége. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.05 07:59:00 (P) 11882. |
Boldog születésnapot a klub nevében is Németh Oszinak! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.04 22:30:01 (Csü) 11880. |
Most néztük meg Koncz Zsuzsa Sportaréna 2006 DVD-jét. Jól visszaadja a koncert hangulatát. 5.1 -es hang, a teljes műsoridő 149 perc. Külön kiemelném az Extrák-ban a PORTRÉFILMET. Ebben archív bejátszásokat láthattok az Ezek a fiatalok c. filmből, a Gézengúz korszakból, a Csodálatos világ videoklipből és a Színes ceruzák tancdalfesztiválos felvételéből. Nyilatkozik a filmben Tini és Tolcsvay Laci. A DVD belső melléklete egy kis füzet koncertképekkel. Köszönet Jelbeszédnek az alapos gyűjtőmunkáért és hogy másokkal is megosztja ismereteit, emlékeit - így valóban igazi KÖZKINCCSÉ válnak ezek. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.02 20:10:21 (K) 11864. |
Holnap, szerdán új időpontban, 19 órakor kezdődik a BlackBirds évadzáró bulija a Városligeti Sörsátorban. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.02 20:05:59 (K) 11863. |
AZ OKTÓBER 5-ei ILLÉS KLUB PROGRAMJA 18:00 - 19:35 VETÍTÉS - Koncz Zsuzsa 2006. Sportaréna koncertjének I. része DVD-ről 19:35 - 19:45 AYALA humorista 19:45 - 20:45 FG-4 koncert Németh Oszkár születésnapjának tiszteletére 21:00 - 22:00 KONCZ ZSUZSA DEDIKÁL - A dedikálással egyidőben a sportarénai koncertfim II. részének vetítése 22:00 - 22:25 BlackBirds : A TETŐKONCERT 22:35 - től FG-4 koncert II. rész RockDiszkont Gyémánt Ervinnel és Tímeával. Az Illés, Fonográf CD-k mellett kapható lesz Koncz Zsuzsa új DVD-je /a régi hanghordozók is/, valamint Mahó Andrea "Más lesz a holnap" című CD-je. MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.02 19:40:30 (K) 11861. |
Mivel idén 40 éves az "Ezek a fiatalok" c. film , tervbe vettük annak a klubban való vetítését. Előrehaladott tárgyalások folynak a film alkotóival, Banovich Tamás rendezővel és Vagyóvszky Tibor opratőrrel. Egyébként Indián fia, Hegedűs Dávid az utóbbi operatőr-iskolájába jár, innen az ismeretség. Ha konkrét időpont lesz, majd jelezzük. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.02 11:58:10 (K) 11853. |
Ma 21.10-kor M1-en A TÁRSULAT. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.01 16:58:34 (H) 11843. |
Köszi Béla a gyors munkát. | |
Előzmény: 11842, Béla a 60-as évekből |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.01 14:41:00 (H) 11830. |
KONCZ ZSUZSA AZ ILLÉS KLUBBAN !!! Kedves Klubtagok! Örömmel értesítünk Benneteket, hogy az október 5-i klub napra Koncz Zsuzsa elfogadta a meghívásunkat. 21 órától dedikálja a most megjelent Sportaréna 2006. című DVD-jét valamint valamennyi korábbi kiadványait. Minden lemeze és DVD-je a helyszínen megvásárolható lesz a Rock Diszkont pultjánál! Mindenkit szeretettel várunk! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.01 11:59:22 (H) 11827. |
Ma az m1 -en 14:20-kor A Társulat - extra ismétlése lesz. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.30 20:03:01 (V) 11815. |
Morrison's Music Pub Opera (Bp., Révay u. 25.) a színhelye az okt. 1-jei esti BlackBirds koncertnek. |
<< < 158 159 160 161 162 163 164 165 166 > >> |
|