Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.08 12:08:15 (V) 10847. |
Tolcsvay László új hivatalos weblapja : www.tolcsvaylaszlo.hu Hamarosan teljes tartalommal elérhető lesz. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.08 11:21:41 (V) 10844. |
Mi is sok boldogságot kivánunk Norbiéknak! | |
Előzmény: 10836, Jelbeszéd |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.07 13:28:03 (Szo) 10834. |
A következő cikk jelent meg a Blikkben: Titokzatos vacsora Budapest - Ritka pillanatnak lehettünk tanúi a minap: Szörényi Levente (62), Szörényi Szabolcs (63) és Bródy János (61) vacsorázott együtt egy hangulatos peremvárosi étteremben. Sajnos nem a legendás Illés együttes felélesztéséről volt szó. A jól ismert alkotóhármas ezúttal az István, a király jubileumi előadásának szereplőválogatása apropóján ült össze. A nyilvános és nagyszabású castingból ősszel az MTV-n indul látványos show-műsor, a válogatás első fordulója a múlt héten zárult le. A 25 éves rockopera ünnepi előadásának szereplőit egy szakmai zsűri - Lévai Balázs producer, Keveházi Krisztina balerina, Alföldi Róbert színész-rendező, Szikora János rendező, Szulák Andrea énekesnő és Kocsák Tibor karnagy - és persze az élő adásokban a nézők választják ki szavazataikkal. - Egyetlen válogatáson vettem részt, és teljes keresztmetszetet kaptam, láttam jót is, közepeset is, rosszat is - mondta Szörényi Levente. - Nem szólunk bele a döntésbe, bár nekem volt egy jelöltem, akinek a hangját CD-ről ismerem. Ő már 1983-ban is elénekelhette volna Koppány szerepét. Nem tudom, hogy szerepelt a zsűri előtt, majd kiderül. - Az István, a király különleges előadói képességeket követel, egyformán jól kell énekelni, táncolni és játszani, ez egy totális színpadi feladat. A nézőknek komoly elvárásaik vannak az Istvánnal szemben, nem tűrik az alacsonyabb színvonalat - csatlakozott Bródy. K. Á. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.06 19:20:02 (P) 10829. |
Nézzétek ma este az M1 -en 22:00 -tól az Este c. müsort. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.06 19:15:24 (P) 10827. |
Duna TV 10:00- 11:20-ig. | |
Előzmény: 10826, Lilluka |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.06 19:05:50 (P) 10825. |
Az élő TV felvétel miatt legkésőbb 9:45-ig gyertek oda! |
Fórum - Illés Klub - Ünnepek/születésnap,névnap/ | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.06 13:52:03 (P) 288. |
Boldog névnapot Csabának és Oszinak! |
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.06 09:25:53 (P) 10810. |
Ossyka! Köszönjük az évadzáró klubnap KÉPEIT! Üdv. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.06 09:24:09 (P) 10809. |
Még egy utolsó adalék a 40 éves Ezek a fiatalok című film jubíleumához, amelyet Jelbeszéd elindított és köszönjük neki. Az 1990-es népstadioni ILLÉS-István a király előadás előkészületeiről készítettem videofelvételeket Pásztory Zoli számára. Banovich Tamás - az "Ezek a fiatalok" rendezője - a film keletkezésének történetéről mesél a riportban. Ha digitalizálva lesz a felvett anyag, akkor levetítésre kerülhet a klubban. Az 1992. december 22-i Illés Karácsonyon (egyébként az Illés CluBOSCHok Baráti Köre is ekkor alakult) Banovich Tamás beszélt a filmjéről. |
|
Előzmény: 10796, Jelbeszéd |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.05 20:14:56 (Csü) 10793. |
Ma este a Filmmúzeumban 21:25-kor Privát rocktörténet az LGT-vel. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.05 10:20:34 (Csü) 10784. |
Megjelent: THE ROLLING STONES A NAGY DURRANÁS BUDAPEST 2007 Kapható az újságosoknál. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.05 10:13:27 (Csü) 10783. |
Lukács Peti az egyik legjobb magyar gitáros. Nagyon feldobja a Bikinit. | |
Előzmény: 10781, erga |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.04 23:08:37 (Sze) 10779. |
Hello Marcell! Ez egy igazi zenei csemege, köszönjük szépen. Tini Felecentenáriumán 1996. áprilisában a Madách Színházban Cseh Tamás is ott volt és a születésnapi buli után a fogadáson Az utcán című dalt elénekelte. Koncz Zsuzsa 1992. okt. 3-án megtartott 30. jubíleumi BS-koncertjén Cseh Tamás énekelte a Jöjj kedvesem c. dalt Zsuzsával duettben. Ez megjelent az Illúziók nélkül c. CD-n. Koncz Zsuzsa 1996-os Miénk itt a tér c. CD-jén énekli Cseh Tamás Tangó c. számát. |
|
Előzmény: 10774, erga |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.03 19:05:19 (K) 10762. |
A BORS című bulvár lapban a következő cikk jelent meg: Nagy megrökönyödést keltett Nagy Feró, aki egyszer csak megjelent a Társulat címû tehetségkutató válogatásán. A zsûri poénra vette a dolgot, és nem jutatta tovább a Nemzet Csótányát, a rocker azonban már a nyugdíjasok mozogsítását fontolgatja, hátha vigaszágon mégis bekerülhet a versenybe. Több, mint egy hete válogatják az m1 tehetségkutatójának jelöltjeit, akik a Társulat címû mûsorban az István a király szerepeiért küzdenek majd. A napokban a zsûri sokat látott tagjainak is leeset az álluk, az ifjú titánok között ugyanis színpadra perdült Nagy Feró. – Tíz éve kimaradtam az István a király elôadásaiból, eredetileg úgy volt, hogy a Csíksomlyói elôadásban is benne leszek, de végül mégsem hívtak – magyarázta a Nemzet csótánya.– Gondoltam, most elmegyek a válogatásra. Nem irigylem a fiatal versenyzôket, nehéz egy ilyen professzionális zsûri elôtt szerepelni, úgyhogy bevallom, az is érdekelt, hogyan kínlódnak a fiatalok. A zsûri nevetett, amikor meglátott és természetesen nem juttatott tovább, de úgy tudom, sms-ben lehet még szavazni az indulókra. Örülnék, ha a nyugdíjasok, akiben már a Sztárok a jégen alatt is bízhattam, ismét telefont ragadnának. A zsûri meglepôdött, amikor a rocker beállított a stúdióba. – Nagy Feró, mint Laborc nagy mulatságot okozott a zsûri körében. Alaposan megvicceltek minket– magyarázta Lévay Balázs, a Társulat kreatív producere, és egyben zsûritagja – Érdekes volt meghallagatni, ahogy az ôsbemutató egy szereplôje énekli a saját dalát az István, a királyból. Feró igazi kakkukktojás volt, jó lenne a fiatalok között olyan tehetségre bukkani, mint ô. Feró továbbjutási esélyeit azonban Lévay Balázs szertefoszlatta, amikor elárulta, a rocker nem kap majd sorszámot, amire a nézôk sms-ben voksolhatnak, holott a jelentkezôk közül húszat még bejuttathat a közönség a mûsorba. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.03 16:54:48 (K) 10761. |
Megnyerte a nézettségi versenyt az MTV - Tarolt a Csináljuk a fesztivált "Érdeklődéssel néztem a közszolgálati televízió Fesztiválját, mivel a győztes számokat kivétel nélkül a Hungaroton, Magyar Hanglemezgyártó Vállalat adta ki egykor lemezen - szolgál a műsorhoz érdekes adalékkal Hollós Máté, a Hungaroton Records ügyvezető igazgatója. - Figyelemre méltó, hogy a zenei ízlés húsz év alatt nem sokat változott, a döntő első hat helyezettjéből négy, noha más sorrendben, két évtizede is a fél tucat győztes közé került volna. Az előkeresett statisztikák tanúsága szerint a döntő dalait tartalmazó lemezek eladási toplistája így fest: 1.Illés - Óh kisleány 2.Máté Péter - Elmegyek 3.Neoton - Holnap hajnalig 4.Koós János - Nem vagyok teljesen őrült 5.Voith-Bodrogi - Nem csak a 20 éveseké a világ 6.Máté Péter - Te állsz az út végén" Egyébként a dalok versenyében Bródy János - Ha én rózsa volnék című dala a 3. lett. Nem csak az említett dalok, de az MTV is győztesen került ki a nézők kegyeiért folytatott versenyből. Több mint két és fél millió felnőtt néző érdeklődött a döntő iránt. A 18 éven felüliek közül átlagosan 1.1 millióan követték figyelemmel a pénteki show-t, amely az elődöntőkhöz hasonlóan a legnépszerűbb műsor volt a vizsgált idősávban, a nézettsége jelentősen meghaladta a kereskedelmi csatornákét. A 2007-es nézettségi adatokat böngészve is sikeres volt, a Csináljuk a fesztivált!, hiszen a két óránál hosszabb kategóriában az éves TOP lista élére került. (MTV) |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.03 09:33:26 (K) 10749. |
HETI AJÁNLÓ Szerda: 20:00-kor Városligeti sörsátor - BlackBirds koncert Péntek: Volt Fesztivál - Sopron 16:00 Bródy János önálló koncertje 20:00 A.B.S.Z. Bónyai étterem 20:30 Omega koncert Győr Szombat: Árpád pajzs átadási ünnepség Szörényi Levente - A sziklák meghasadása ősbemutató 10:00 Bp. I.ker. Szentháromság tér 6. A Duna TV élben sugározza a műsort |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.02 11:32:17 (H) 10736. |
A mai BLIKK-ben a következő cikk jelent meg a " TÁRSULAT"-ról.: Budapest - Szombat délután lezárult az István, a király jubileumi előadás szereplőválogatásának első szakasza. Tíz napon át, reggeltől estig folyamatosan érkeztek a jelentkezők a pesthidegkúti kultúrkúriába, ahol a színházi és zenei szakemberekből álló zsűri próbálta kiválasztani közülük a legalkalmasabbakat. Az utolsó napon főként Koppány lánya, Réka szerepére érkeztek jelentkezők. Egyikük, Celeng Csilla (20) Szlovákiából jött a castingra, és gyönyörű hangjával azonnal elkápráztatta a zsűrit. - Élmény ilyen hangot hallani, ha nagy hírű mester keze alól nő ki, hát még így, hogy Csilla esetében egész más a helyzet - jegyezte meg Szulák Andrea, a zsűri egyik tagja. Csilla ugyanis sosem tanult profi tanártól énekelni, ő a húgát tartja mesterének. A közönség hatalmas ovációval ünnepelte énektudását, még a nézőtéren szurkoló húga is nagy tapsot kapott - nemcsak a nézőktől, de a zsűritől is. Az ítészek kemény időszakon vannak túl, Lévay Balázs műsorvezető, Alföldi Róbert színész-rendező, Keveházi Krisztina táncos, Szikora János rendező, Szulák Andrea énekesnő és Kocsák Tibor zenei vezető napi nyolc-tíz órában hallgatta meg a jelentkezőket, akik közül páran sajnos felkészületlenül vagy minimális énektudással érkeztek. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.30 16:03:12 (Szo) 10721. |
Az LGT szigeti fellépésének nyilvános főpróbája augusztus 2-án lesz a Klebelsberg Kuno Művelődési Központban. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.30 15:59:08 (Szo) 10720. |
Szeretnék a klubvezetőség nevében is köszönetet mondani a segítőknek, akik részt vettek a buli előkészítésében, a dekoráció felrakásában: Goston-nak és Narday Jánosnak. A ZENEKAR is dicséretet érdemel. A Társulat honlapján örömmel vettük észre Lantos Katát. A szereplőválogatás után lehetséges a közönségszavazás SMS-ben: 06-91-331-331 és a kódja: 21118 Levente említette a klubban, hogy a július 7-ei Árpád-pajzs átadási ünnepséget a Duna TV egyenesben közvetíti 10:00-tól 11:20-ig. Ennek keretén belül lesz Levinek egy ősbemutatója. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.30 15:42:12 (Szo) 10719. |
Helló Gábrosz! A keresett dal valószínűleg a Szegény kisfiú panaszai, amely a Fonográf első nagylemezén található. |
|
Előzmény: 10718, Gábrosz <; |
<< < 166 167 168 169 170 171 172 173 174 > >> |
|