A Morrisons 2-höz: nem, meg kell, hogy védjem a régi Süsit, az igenis egy marhajó szórakozóhely volt, de természetesen ezt is, mint az összes valamire való pesti szórakozóhelyet megszüntették. Lett belőle egy x-edik szánalmas szórakozásra és szánalmas emberekkel való találkozásra jó morrisons... Félreértés ne essék, én nagyon örülök annak, hogy normális koncerteket szevreznek a M2-be, DE ez akkor sem változtat azon a tényen, hogy face-control van a bejáratnál, 18 év alatt be sem mehetsz a kedvenc zenekarodra és 9-ig ingyenes a bejutás, ergo hiába van tökjó program, olyan emberek jönnek szembe, hogy legszívesebben egyből a szüleivel beszélgetnék... ragozhatnám még, de... egyszerűen engem teljességgel elborzaszt, ami megy Pesten: az Almássy bezár, mert hotel lesz belőle (és amúgy rengeteg zenekart ismerek, akiknek azért kultuszhely az Almássy, mert annak idején ugyanolyan kis lyuknak számított, mint ahol ma is a kezdő zenekarok elindulhatnak, és tényleg ott kezdték a pályafutásukat, pl Heaven Street Seven), a Kultiplex valszeg szintén bezár, nem sokat adok a Tűzraktérnek sem, és még sorolhatnám... Kompletten megszüntetik a fiatalok olyan irányú szórakozását a városban, ami esetleg nem a tv-kben hallható zenékben merül ki, vagy nem teljesen a mainstreamben... Én ezen nap mint nap mérgesítem fel magam!
|