m. b. t. | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.01 09:06:55 (K) 14091. |
Az az igazság, hogy én még életemben nem láttam minigesztenyés maxibanánt, bár hallottam róla, nekem nem ízlik, de majd megkérdezek valakit, aki már megkóstolta, hogy ízlik-e, aztán... ![]() ![]() ![]() |
|
Előzmény: 14085, Rockybaby |
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.31 10:20:49 (H) 14085. |
az az igazság, hogy én eddig egyetlen részt se láttam ebből az egészből, mert egyszerűen számomra icipicit nevetséges, hogy egy kereskedelmi tv-s jellegű műsorral válogatnak "tehetségeket" egy ilyen színvonalú műhöz... Valószínűleg sokan nem értenek velem egyet, én meg lehet nagy előítéletekkel vagyok megáldva![]() ![]() |
|
Előzmény: 14083, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.31 09:18:52 (H) 14083. |
Érdekes ez a Társulat. Az addig rendben, hogy kezd tisztulni a mezőny, de azért egy döntőben már nem kellene erénynek lennie, hogy a csávó a második kanyarban kevesebb hamis hangot énekelt, mint az elsőben. Khmmm, egy rockoperában semmi keresnivalója nincs a tipikus mjuzikeles alulintonálásnak ![]() ![]() ![]() Aztán meg, ez egy zenés mű. Elsősorban, szerintem legalábbis. Tehát szép, hogy az illető egy egyéniség, meg hogy "felrobbantja" a színpadot, ésatöbbi, de ha hamisan, mesterkélten, stb. énekel, akkor az nem jó. |
<< 1 >> |
|