benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.13 10:06:40 (K) 14476. |
Én meg átéreztem Feke Pál helyzetét. Még jóval korábban, az előselejtezők lezárultával mondta egyszer, amikor megkérdezték, hogy ő "profiként" hogyhogy itt van, szóval azt mondta, hogy ha ez kell ahhoz, hogy ott lehessen a jubileumi előadáson, akkor ezt csinálja. És igaza volt, mert tényleg ez volt az egyetlen lehetőség. És bár nem mondanám, hogy teljesen tetszik ahogy énekli a dalokat (szerintem sok felesleges hajlítást alkalmaz), még mindig azt gondolom, hogy jó István lesz, jobb, mint akiket Varga Miklós óta a szerepben hallottam. Amellett jó, hogy előkerült ez a Koroknai pacák is, ráadásul ő több szerepre is alkalmas, én pl. Laborcot inkább adtam volna neki. Szerintem nem kizárt, hogy fogjuk még látni/hallani több szerepben is az Istvánban. |
|
Előzmény: 14475, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.13 09:51:44 (K) 14475. |
Teljesen igazad van benne, hogy meg kellett, hogy mutassák a képességeiket. Nem is az egész versennyel volt bajom, csak épp teljesen átéreztem az Árpi helyzetét, amikor mondta, hogy az esélytelenek nyugalmával érkezett a döntőre. Lehet, hogy nem kellett volna mondania, de én is igaznak éreztem. Plusz, ha rajtam múlik, én is csak profi kezébe (torkába) adnám István szerepét. Jól van ez így, végülis. ![]() ![]() |
|
Előzmény: 14471, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.12 22:07:41 (H) 14471. |
Lesz második szereposztás is, mint azt Szikora János elmondta. Ahhoz azért nem árt tudni, hogy valaki el tudja-e játszani/éeneklni Istvánt (meg a többit is). Ezzel az erővel az egész vetélkedő felesleges lett volna. A végére már egész jól szórakoztam, egyébként, leszámítva azt a néhány oda nem való arcot (össze-vissza intonálni egy döntőben már nem illik), nomeg Sárika Évikét, aki hát... kicsit mintha butácska lenne ![]() ![]() |
|
Előzmény: 14468, hulio |
<< 1 >> |
|