Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.17 23:32:25 (Sze) 1590. |
Lilluka, most nem kötekedni akarok, de nagyon jól válaszoltál. ![]() ![]() ![]() Amúgy meg tényleg nem értelek. Kisorosziban 30-án lesz a buli, a nyelvvizsgád meg 1-én, még csak nem is ugyanazon a napon. ![]() ![]() Milyen mézes pálesz? ![]() ![]() Na jó, tényleg nem szaporítom tovább a szót. Mostmár csak rajtad áll, hogy jössz-e. |
|
Előzmény: 1588, Lilluka |
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.17 23:00:41 (Sze) 1589. |
Sajnos nekem június közepéig, aztán meg augusztus közepétől egészen november végéig hétvégeken mindig munkám van. Dea nyár az szabad (már amennyire...) Szilvásvárad meg közel van, így remélem oda eljutok. Azért nektek jó szórakozást a júniusi bulin! Jó éjszakát, szia Laci |
|
Előzmény: 1588, Lilluka |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.17 22:48:24 (Sze) 1588. |
Te lehetetlen vagy![]() ![]() ![]() ![]() Ólomkatona: Sajnálom, de majd akkor Szilvásváradon ![]() |
|
Előzmény: 1585, Oszi |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.17 21:50:26 (Sze) 1585. |
"Én bízok a mi drága Lajosunkban, no meg abban is, hogy még hallani fogom, fogjuk Tőle élőben is ezeket a kíváló dalokat egyszer." pl. 2006.június 30. ![]() ![]() ![]() Adós vagy még egy válasszal a feltett kérdésre: "Lilluka, ugyanazt válaszolnád-e erre a kérdésre, mintha azt kérdezném Tőled, hogy eljössz-e június végén Kisorosziba az Illés cluBoschok bulijára ? (Kötelező válaszolnod. IGEN-nel vagy NEM-mel válaszolhatsz, a TALÁN meg ESETLEG érvénytelen szavazatok, ezesetben újra felteszem a kérdést. )" ![]() |
<< 1 >> |
|