Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.11.16 17:54:08 (H) 17854. |
Becsületes név : Hegedűs László , de inkább csak Indiánnak hívnak. G.Tibi mellet én vagyok a "kluBOSCHok" kiagyalója és egyik vezetője , a fórumban a Szürke Bagoly névre kattintva még az ábrázatomat is láthatod. ( nem tévesztendő össze Illés Lalival és Pásztory Zolival ) A boltom a XIII. kerület Pannónia utca 13 szám alatt található. és minden nap -vasárnap is-nyitva vagyok. http://www.venkovboj.hu Most Gary Moore koncertet nézünk. |
|
Előzmény: 17853, Soós Adrienne |
Soós Adrienne | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.11.16 17:41:18 (H) 17853. |
Sziasztok! Igen, rengetegen telefonáltak be a SZTÁR FM-be, hogy most mi lesz, meg nem akarják tudomásul venni. Én sem. Mi folyik ebben az országban? Itt mindent lehet? De a SZTÁR FM stábja azon van, hogy legyen valahol he- lyük. Ilyen soha nem volt, hogy ennyi adót elhallgattatnak. Ok. Engem a Sláger meg a Danobius nem érdekel, de a SZTÁR FM amin rengeteg Illlés és Koncz Zsuzsi is volt, meg rajtuk kívül is annyi sok jó magyar előadó és énekes. A hallgatók akarata hol marad? Min- denki fütyül ránk? Felháborító! Azt szeretném megtudni, hogy mi a becsüle- tes neve szürke bagolynak és hol van a bolt- ja? Szuper, ott lehet nézni Zsuzsi koncerte- ket! ha többen is nézik ott, úgy érdekelne. Jobb többen mint itthon. Bár úgy sem rossz. Tényleg köszönjük Gittinger Tibinek a péntek estét, fantasztikus és felejthetetlen volt. Kö- szönjük, hogy meghívta Zsuzsát és Zsuzsi- nak, hogy elfogadta a meghívást. Kedves volt és aranyos. Meg szuper jól nézett ki. A lottón sajna nem volt egyetlen találatom sem, pedig csak Zsuzsi miatt vettem. Remé- lem, máskor is eljön az Illés klubba. Gyönyö- rű az egész épület. Kovács Eszter, Hanyi István féle csapatból: Adrienne |
<< 1 >> |
|