Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.21 22:47:36 (H) 18144. |
..de van , csak jó néhány óra/nap/hét/hónap múlva derül majd ki | |
Előzmény: 18143, Eszter |
Eszter | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.21 20:45:52 (H) 18143. |
Kedves Tibi! Kedves Indián! Kedves Mindenki! Nagyon-nagyon szomorúan olvasom a történteket (FG-4). És csak azt szertném kérdezni, hogy ... "Happy End nincs ?" Köszi. Eszter |
|
Előzmény: 18128, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.20 13:09:57 (V) 18128. |
Sokat gondolkodtam , hogy milyen címen adjam tudtotokra a 2010-es évben bekövetkezendő változásokat baráti körünk életében. Azután úgy döntöttem - Tibi tiltakozása ellenére - hogy nem kell ide cím , csak a "húsbavágó" igazság. Tehát : az FG-4 együttes menagere id. Hoffmann Gyuri megbeszélésre hívott bennünket , Tibit és engem a Westend City egyik kávézójába , ahol bejelentette , hogy a zenekar - gazdasági okokból - a jövőben nem kivánja fenntartani az Aranytízben működő "ILLÉS KLUB".-ot. A 2010-es évben havi egy alkalommal a "BEATKLUB" fog működni. Ígéretük szerint ezen klub keretein belül - amikor csak mód van rá - az FG-4 repertoárjából is elhangzanak dalok. KÖSZÖNJÜK AZ FG-4 EGYÜTTESNEK AZ ELMÚLT ÉVEK KÖZÖS MUNKÁJÁT , SOK ÖRÖMÖT SZEREZTEK A BARÁTI KÖRNEK ÉS A KIVÜLÁLLÓKNAK EGYARÁNT. Természetesen az Illés kluBOSCHok baráti köre továbbra is töretlenül folytatja lassan két évtizedes munkáját , és megtartja rendezvényeit , egy kis türelmeteket kérjük és megtudjátok , hogy hol és hogyan tovább...... ADDIG IS SOK SZERETTEL VÁRUNK BENNETEKET EGY NAGY BULIRA DECEMBER 30-án az ARANYTÍZBEN. |
<< 1 >> |
|